Υποψήφια στην Α’ Αθηνών η Σοφία Λουκέρη

Κλείδωσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης η υποψηφιότητα της Σοφίας Λουκέρη για την Α’ Αθηνών στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Η Σοφία Λουκέρη ήταν υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Αθηνών και το 2007, ως ένα από τα νεότερα τότε στελέχη και είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 8.000 σταυρούς. Έκτοτε εκλέγεται ανελλιπώς στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σημαντική είναι η προσφορά της στην παράταξη μέσα από την στήριξη που παρέχει στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα από την αρθρογραφία της στην εφημερίδα «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» & και στο neodimokratis.gr των οποίων είναι επικεφαλής.

H κα Λουκέρη ακόμη είναι η συγγραφέας του best seller βιβλίου «Κώστας Καραμανλής – Το τελευταίο εμπόδιο» , ενός πονήματος 280 σελίδων που περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία για το έργο του Κώστα Καραμανλή αλλά και τις προσπάθειες που κατέβαλε ο πρώην Πρωθυπουργός για να θωρακίσει την χώρα από τις συνέπειες της παγκόσμιας κρίσης. Μια προσπάθεια που τότε η Νέα Δημοκρατία δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας αφού η πορεία της ανατράπηκε από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου που κέρδισε τότε τις εκλογές.

Η Σοφία Λουκέρη προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα, αφού διατηρεί Οδοντιατρείο και είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αναδημοσίευση από www.neodimokratis.gr