ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ “ΒΡΑΧΙΟΝΑ”

“Βόμβα” ο Λίβας για τον υδροφόρο ορίζοντα του νησιού

Χρόνο ζήτησε ο Δήμαρχος, λύση εδώ και τώρα θέλουν οι κάτοικοι

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Σύλλογος του “Βραχίονα”, τα οποία εκδικάστηκαν σήμερα.

Το μέλος του Συλλόγου, κύριος Νίκος Ζαράνης, τόνισε πως στην περιοχή του Λίβα δεν τηρείται κανένας περιβαλλοντικός όρος και ότι η άδεια λειτουργίας έχει λήξει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ ο πρόεδρος του “Βραχίονα”, κύριος Σταύρος Σκιαδόπουλος, υποστήριξε πως έχει δημιουργηθεί μια “βόμβα” για τον υδροφόρο ορίζοντα του νησιού, μιας και τα απορρίμματα είναι χύμα και κολυμπάνε σε λίμνες από στραγγίδια, τα οποία περνούν στο υπέδαφος.

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Νικήτας Αρετάκης, δεν έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ που τον περίμεναν έξω από το δικαστήριο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της δίκης ζήτησε χρόνο για να μπορέσει να παρέμβει, ώστε να αποκατασταθεί ο χώρος και να γίνει νέος διαγωνισμός για να φτάσουν στο νησί νέα μηχανήματα.

Η υπομονή πάντως των κατοίκων έχει εξαντληθεί, δεδομένου πως τους τελευταίους 4 μήνες η κατάσταση στον Λίβα δεν έχει βελτιωθεί ούτε κατ’ ελάχιστον, αλλά αντιθέτως καθημερινά υπάρχει επιβάρυνση και ουσιαστικά ο Λίβας είναι ένας δεύτερος Σκοπός!

Γιώργος Γκόγκος

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Σκιαδόπουλου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πηγή: https://zantetimes.gr/
Προηγούμενο άρθροΜπράβο στα παιδιά! Το μονοπάτι Πάστρα-Άνω Κατελειός είναι και πάλι ανοικτό (pics+video)
Επόμενο άρθροΠΟΥ: Eνδεχόμενο εξάπλωσης νέου κοροναϊού που εμφανίστηκε στην Κίνα-Προειδοποίηση σε όλα τα Νοσοκομεία