Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της (ξεκινάει η 3η εβδομάδα) και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον καθηγητή ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ κύριο Ευάγγελο Μπεκρή και την διεξαγωγή εργομετρικών τεστ.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας έχει ένα πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο και κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες υψηλών κατηγοριώνν από πολλά και διαφορετικά ποστα.
Η ομάδα μας θα ξεκινήσει την εν λόγω συνεργασία με τον κύριο Μπεκρή με την εργομετρική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και θα ακολουθήσει άλλη μια επαναληπτική μέτρηση σε διάστημα μερικών εβδομάδων για να εξακριβωθεί η πρόοδος των ποδοσφαιριστών.
Πιστεύουμε πως η συνεργασία αυτή θα διευρύνει την εξέλιξη και τους ορίζοντες της ομάδας μας δίνοντας ερεθίσματα για την βελτίωση και την αναβάθμιση όλων.
Στην διαδικασία των εργομετρικών θα αξιολογηθούν οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κράνης (Α.Ε.Κ.) και του Α.Π.Σ. Πυλαριακού σε συνέχεια της πολύ σημαντικής συνεργασίας των 2 σωματείων.
Τα εργομετρικά θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 στο ΔΑΚ Αργοστολίου και αφορούν αθλητές ηλικίας 10 ετών (2010) και άνω.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να το δηλώσουν έως την Πέμπτη 20 Αυγούστου καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Πληροφορίες:
Καθημερινά στο ΔΑΚ Αργοστολίου 19:00-21:00 και στο τηλέφωνο 6948080901.

Εκ του ΔΣ

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της (ξεκινάει η 3η εβδομάδα) και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να…

Δημοσιεύτηκε από ΑΕΚ στις Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση με βιτριόλι: «Θέλω να δώσω απαντήσεις»
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Βουτιές στην Αγία Κυριακή και απολαύσεις στο Super Paradise (pics)