Ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ένα ταξίδι με πολλά λιμάνια ξένα που στο τέλος έπιασε το λιμάνι του για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια.
Μία χρονιά επιτυχημένη και ας μην ανέβηκε η ομάδα μας κατηγορία παρόλο που το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Η ομάδα έγινε πραγματική ομάδα, μια οικογένεια, μια γροθιά όλοι μαζί. Αυτό πετύχαμε και ισως είναι σημαντικότερο και από την άνοδο για εμάς.
Παίχτες που πάλεψαν όλοι τους την χρονιά κατω από δύσκολες συνθήκες, τραυματισμους, κακές διαιτησίες και τα κατάφεραν. Πίστεψαν στους εαυτούς τους και δυναμωσαν και ετοιμάστηκαν για την νέα ποδοσφαιρική χρόνια που έρχεται. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο και να ξέρουν ότι πάντοτε θα είμαστε εκεί να τους χτυπάμε την πλάτη τους, να τους δίνουμε το χέρι, να τους μαζεύουμε τις μπάλες γιατί το αξίζουν.
Για τους προπονητές μας τι να πω. Δύο παιδιά δικά μας από την Καρυά που ανέλαβαν την ομάδα μας χωρίς δεύτερη σκέψη, πίστεψαν στα παιδιά μας και σε μας και τους γέμισαν με την γνώση τους και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και για το ήθος και τον σεβασμό που κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και εκτός γραμμών.
Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για το όμορφο ταξίδι που κάναμε όλοι μαζί δίπλα δίπλα. Ραντεβού το Σεπτέμβριο Καππατάκια, όπως μου άρεσε να σας αποκαλώ.
Εχω την ανάγκη να ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ακολουθούσαν και υποστήριζαν την ομάδα στους αγώνες μας με αγαπη και πάθος και υποσχόμαστε ότι η επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερη και γεμάτη με συγκινήσεις. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόεδρο μας Τζέρη που κράτησε την ομάδα ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει γιατί αγαπά την ομάδα και τον τόπο του, στο Παναγή και τον Μάκη που ακολουθούσαν και βοηθούσαν την ομάδα όπου μπορούσαν και επίσης ένα ευχαριστώ στη Ισμήνη που κάθε εβδομάδα φρόντιζε για τις στολές των παιδιών να είναι πάντα καθαρές και φρεσκοπλυμμενες για τον επόμενο αγώνα.
Η ομάδα την νέα σεζόν θα παίζει στο γήπεδο- στολιδι
ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ που με τόσο αγάπη έφτιαξαν για τον τόπο μας το ίδρυμα Βασιλάτου με πρωτεργάτη και συμπαράστατη το Κο Κονιδάρη Μάκη. Σας θέλουμε όλους κοντά μας να στηρίξετε την ομάδα, να στηρίξετε αυτά τα παιδιά γιατί το αξίζουν.
Ευχόμαστε καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους σας, καλή σεζόν σε όλους μας και ραντεβού το Σεπτέμβριο.

Ζητώ συγνώμη για την πολυλογία και αν ξέχασα να ευχαριστήσω κάποιον.
Ενα μεγάλο συγνώμη στην οικογένεια μου που κάθε Κυριακή έτρεχα στα γηπεδα και έλειπα από το μεσημεριανό κυριακάτικο τραπέζι.

ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ