Διπλή τιμητική διάκριση για τη αναγνωρισμένη σχολή χορού ART & STYLE DANCE SCHOOL ΟΛΓΑ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ στο Διεθνή Διαγωνισμό Χορού στη Βουδαπέστη

Διπλή τιμητική διάκριση κατάφερε να κερδίσει η αναγνωρισμένη σχολή χορού ART & STYLE DANCE SCHOOL ΟΛΓΑ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ στο Διεθνή Διαγωνισμό Χορού στη Βουδαπέστη.
Η χορογραφία λάτιν εφήβων της Σχολής με μαθήτρια την Πηνελόπη Σωτήρα κατάφερε εκτός από την πρώτη θέση στην κατηγορία του Latin να κερδίσει και την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις solo χορογραφίες, σε όλα τα είδη χορού.Η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η  άρτια χορογραφική απεικόνιση κατάφερε να κερδίσει την κριτική επιτροπή, κατακτώντας ξανά την πρώτη θέση και το τιμητικό κύπελλο.
Επίσης η σχολή βραβεύτηκε σε ειδική τελετή στο τέλος του διαγωνισμού ως μια από τις καλύτερες σχολές της διοργάνωσης ανάμεσα από 11 χώρες λόγω της υψηλής ποιότητας των χορογραφιών και της υψηλής τεχνικής κατάρτισης των μαθητών της σε πολλά και διαφορετικά είδη χορού, το οποίο προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και θαυμασμό στους διοργανωτές και στην κριτική επιτροπή.
Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές και στους καθηγητές της σχολής για την άψογη δουλειά που παρουσιάζουν στο εξωτερικό και έχουν ανεβάσει τον πήχυ του χορού στο νησί και την χώρα μας πολύ ψηλά.
Ευχόμαστε να συνεχίσουν την υπέροχη δουλειά τους και να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους που έχουμε μια τέτοια σχολή στον τόπο μας που διαπρέπει και ακούγεται συνεχώς στο εξωτερικό.