Εικοσιμία: Βλέπει το… μέλλον της στο Αργοστόλι!

Ξεκινάει η προσπάθεια συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική – Σκέψεις για χρήση του ανακαινισμένου Σταδίου Αργοστολίου

Το πρωτάθλημα του 2018 κατακτήθηκε, η άνοδος επήλθε και πλέον μετά την… φιέστα που έχει προγραμματιστεί να γίνει το επόμενο Σάββατο 26 Μαΐου στις Κεραμειές, ξεκινάει ο αγώνας και μαζί η προσπάθεια για την Εικοσιμία, ώστε να «κατέβει» στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Επί της ουσίας, η Εικοσιμία ξεκινάει μία προσπάθεια εξασφάλισης κατ’ αρχάς πόρων που θα της επιτρέψουν να κατέβει στην Γ’ Εθνική και – όπως ο Παλληξουριακός φέτος – να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα κάνοντας παράλληλα μία αξιοπρεπέστατη πορεία. Τα ζητήματα που πρέπει να λυθούν, από εδώ και στο εξής είναι πολλά. Και εμείς σήμερα, θα σας δώσουμε κάποιες από τις επικείμενες ενέργειες, που αναμένεται να κάνει η ομάδα από την Λειβαθώ, βασιζόμενες στο ρεπορτάζ.

Έδρα στο Αργοστόλι!

Μία από τις ενέργειες που σίγουρα έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας, είναι να μετακομίσουν την έδρα στο ανακαινισμένο από άποψης αγωνιστικού χώρου Στάδιο Αργοστολίου. Και σίγουρα, θα είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο και για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, αλλά και του Αργοστολίου, να παρακολουθούν αγώνες της Γ’ Εθνικής στο ανακαινισμένο γήπεδο του Αργοστολίου. Βέβαια, αυτά βρίσκονται υπό την μορφή σκέψεων, αλλά σίγουρα είναι ζητήματα που θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να λυθούν.

Πάντως, υπάρχει μία έντονη διάθεση η ομάδα να κάνει την προσπάθειά της στην Γ’ Εθνική. Είναι αναγκαίο όμως να βρεθούν χορηγοί & να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια… Και όχι ένας και δύο με πολλά χρήματα, αλλά πολλοί με λίγα χρήματα…

Συν τοις άλλοις, πλέον υπάρχει και η εμπειρία, καθώς οι άνθρωποι που την στελεχώνουν (προπονητής Δημήτρης Ζησιμάτος), παίκτες (ο αρχηγός Σπύρος Αποστολάτος και πολλοί άλλοι) και παράγοντες, είναι οι ίδιοι που έφεραν την ομάδα το 2011 στο ταξίδι της στην – τότε – Δ’ Εθνική. Εμείς, όπως και στο Παλληξουριακό πέρσι, ευελπιστούμε και ευχόμαστε στην Εικοσιμία τα καλύτερα σε αυτή την νέα της προσπάθεια.

Άλλωστε, η Εικοσιμία και κάθε ομάδα που μας εκπροσωπεί σε εθνική κατηγορία, δεν εκπροσωπεί την περιοχή της, αλλά ολόκληρη την Κεφαλονιά.  Και μάλλον φέτος θα έχουμε την ευτυχία να έχουμε σε Εθνική Κατηγορία ταυτόχρονα ομάδα από την Κεφαλονιά και στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο!  Οπότε θα είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε όλοι μας ότι αγαπάμε τις ομάδες του νησιού μας.

Γιώργος Χαλαβαζής

Πηγή: www.inkefalonia.gr