Ελπίδες Κεφαλονιάς: Με επιτυχία ή 1η Ημερίδα Καλαθοσφαίρισης με Καλαμπόκη και Παπαδόπουλο στο παρκέ [εικόνες]

Γράφει ο Ανδρέας Αρβανιτάκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Ημερίδα Καλαθοσφαίρισης το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου στο κλειστό Δημοτικό στάδιο Αργοστολίου “Αντώνης Τρίτσης”, παρουσία πολλών αθλητών και γονέων.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από τον ΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια προπόνηση από δύο εξαιρετικούς αθλητές και προπονητές. Ο λόγος για τον Γιάννη Καλαμπόκη, προπονητή της Εθνικής Ομάδας Παίδων (U16) και τον Κ. Παπαδόπουλο, Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων (U20).

Ο σπουδαίος αθλητής και προπονητής του μπασκέτ Γιάννης Καλαμπόκης

Οι αθλητές συμμετείχαν σε παιχνίδια, υπό την καθοδήγηση των δύο εξαιρετικών τεχνικών, ενώ άκουσαν με μεγάλη προσοχή τις συμβουλές και τις εμπειρίες που αποκόμισαν μετά από την πολυετή τους πορεία τόσο σαν αθλητές, όσο και σαν προπονητές στο χώρο του μπάσκετ.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης η Βάνια Σαμόλη

Στο τέλος της ημερίδας μοιράστηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια στους συμμετέχοντες, ενώ στους νικητές των παιχνιδιών δόθηκαν δώρο από μία μπάλα μπάσκετ.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σωτήρης Κουρής, η αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού Ελένη Παπαναστασάτου και ο επικεφαλής της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” Γιάννης Λυκούδης.

Στην 1η Ημερίδα Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσαν οι Ελπίδες Κεφαλονιάς οι Ελένη Παπαναστασάτου και Γιάννης Λυκούδης

Οι δύο κορυφαίοι προπονητές έλαβαν μια τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους. Την απονομή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρής, ο οποίος απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Βάνια Σαμόλη μαζί με τον Κυριάκο Κυριακόπουλο.

Συγχαρητήρια στον ΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και τον προπονητή τους Απόστολο Δαμκαλή για την εξαιρετική δουλειά και πρωτοβουλία τους.

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr  είναι του Neil Jackson.

πηγή: ekefalonia.gr