Ένας Σύλλογος “Άρσης Βαρών” με πολλές διακρίσεις (pics+videos)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες ο Νίκος Γαλιατσάτος αναφερόμενος για το Σύλλογο “ΚΕΦΑΛΟΣ” της άρσης βαρών, μιλώντας για τα ευχάριστα αλλά και τα δυσάρεστα που αντιμετωπίζουν τον τελευταίο καιρό. Όλ’ αυτά αυτά εν μέσω προπόνησης.

Τα ευχάριστα είναι ότι ο Σύλλογος έχει βγει πρώτος στην Ελλάδα,για το 2017,  από 117 συνολικά συλλόγους σε όλη την χώρα και 62 βαθμολογουμένους. Είναι μια ευχάριστη εξέλιξη όπως είπε ο κ. Γαλιατσάτος, Δυστυχώς όπως είπε είναι πολλοί που δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται εδώ μέσα, πιστεύει ότι η  βράβευση, θα βοηθήσει πολλούς να καταλάβουν τι γίνεται στο Σύλλογος άρσης βαρών της Κεφαλονιάς. Αναφέρθηκε για τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο που πέρσι ήταν η καλή χρονιά του, πήρε πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις. Ωστόσο, η παράδοση θα συνεχιστεί με τον αδελφό του Γεράσιμο όπου θα αγωνιστεί 22 και 29  Ιουλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων μέχρι 17 χρονών και θα γίνει στο Μιλάνο. Ελπίζουν για μετάλλιο. Θα πάρουν μέρος 33 χώρες, με 136 αγόρια και 99 κορίτσια απ’ όλη την Ευρώπη. Αν πάνε καλά και έχουν καλές διακρίσεις, ανοίγει ο δρόμος για την Ολυμπιάδα νέων μέχρι 17 χρονών που θα γίνει στο Μπουένος Άιρες τον Οκτώβρη.

Για τα δυσάρεστα καλύτερα να τα ακούσετε από το video. Πάντως έχει πολλά παράπονα από τον Δήμο. Δυστυχώς η Περιφέρεια δεν μπορεί να βοηθήσει. Καμία οικονομική βοήθεια από κανέναν.

Μια μικρή παρατήρηση, ένας τέτοιος σύλλογος της άρσης βαρών, εξαιτίας του ακούγεται η Κεφαλονιά σ’ όλο τον κόσμο, με τόσες μεγάλες επιτυχίες και δεν βοηθείται από κανέναν. Πλήρης αδιαφορία από την πολιτεία αλλά και τους ντόπιους παράγοντες. Μόνο μια λέξη χωράει: Ντροπή.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr