Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε στο τέλος φιλικού αγώνα ομάδων της Ρωσίας, ενώ ο επόπτης συνελήφθη να κάνει και χρήση κινητού τηλεφώνου την ώρα του αγώνα

Μέχρι τώρα είχαμε δει αθλητές και παράγοντες να γρονθοκοπούν διαιτητές και τους βοηθούς σε αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά επόπτη να ρίχνει γροθιά σε ποδοσφαιριστή πρώτη φορά είδαμε.

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε μάλιστα σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κισλοβόντσκ την Δευτέρα 13 Ιουλίου μεταξύ των ομάδων της Makhachkala’s Legion και της Sakhalinets από τη Μόσχα. Το αποτέλεσμα ήταν 1-1 αλλά κανείς δεν το θυμάται μετά το επεισόδιο που έγινε στο φινάλε.

Ο διαιτητής Σεργκέι Τούμασοφ έριξε γροθιά στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Sakhalinets ο οποίος νωρίτερα κάτι φέρεται να είπε σε έντονο ύφος στον επόπτη.

«Με προκαλούσαν οι μπλόγκερς»

«Ο ποδοσφαιριστής με προκαλούσε και με αντιμετώπιζε άσχημα καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτή η ομάδα των μπλόγκερς δεν είχε κανένα σεβασμό προς το πρόσωπο μου. Ό,τι έγινε έγινε όταν ο αγώνας είχε ήδη τελειώσει», είπε ο επόπτης για το επίμαχο περιστατικό.

Το βίντεο του περιστατικού κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας αναταραχή μεταξύ των χρηστών, οι οποίοι κατηγόρησαν τον Τουμάσοφ για βιαιότητα και ακατάλληλη συμπεριφορά.

Κοίταγε και το κινητό

Πολλοί είναι εκείνοι που επικρίνουν τον Τουμάσοφ και για τη χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια του αγώνα προκαλώντας εικασίες ότι μπορεί να είχε εμπλακεί σε τυχερά παιχνίδια ή σε on line αγώνες.

Να σημειωθεί πως η Sakhalinets είναι μια νέα ομάδα ποδοσφαίρου, που ιδρύθηκε νωρίτερα φέτος από τον διάσημο μπλόγκερ Mikhail Litvin και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι διάσημοι Ρώσοι μπλόγκερς.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΤουριστική Επιτροπή: “Λείπουν αρκετοί που θα μπορούσαν να το πάνε σε άλλο επίπεδο το νησί”
Επόμενο άρθροΓυναίκα έπεσε στο κενό από τον έβδομο όροφο ξενοδοχείου