ΕΠΣΚΙ: Τι είπε ο Βαλσαμής στον Αυγενάκη

Τη Δευτέρα 22/6/2020 ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλληνίας – Ιθάκης κ. Θεμιστοκλής Βαλσαμής, μαζί με τον βουλευτή Κεφαλληνίας κ. Παναγή Καππάτο, τον οποίο ευχαριστούμε για την συνδρομή του, είχαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη στα γραφεία του στην Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ εξέθεσε στον Υφυπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση και κυρίως τα σωματεία της δύναμής της και του ζήτησε να σταθεί αρωγός σε αυτά.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βαλσαμής αναφέρθηκε στις υποδομές, πολλές των οποίων χρήζουν ανακατασκευής και αναβάθμισης ώστε να είναι λειτουργικές και να προωθηθεί ο αθλητισμός.
Τα δυο νησιά του Νομού μας ήταν ένα ακόμη στοιχείο που αναλύθηκε τονίζοντας ότι τα σωματεία χρειάζονται επιπλέον οικονομική στήριξη για να μπορούν να ανταπεξέρχονται στα οικονομικά βάρη των μετακινήσεών τους εντός και εκτός του Νομού που προστίθενται στα λοιπά έξοδα που αντιμετωπίζει ένα σωματείο για την λειτουργία του.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ αναφέρθηκε επίσης και στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων που έχει ξεκινήσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τονίζοντας ότι είναι εμφανώς δύσκολη και χρονοβόρα η ένταξη των σωματείων στο μητρώο αυτό και θα πρέπει να υπάρχει σχετική ανοχή ως προς τους χρόνους ένταξής τους καθώς δεν έχουν όλα τα σωματεία την άνεση χρήσης της τεχνολογίας.
Ο Υφυπουργός, αφού άκουσε αυτά που ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ παρέθεσε, δήλωσε ότι για όσα προβλήματα άπτονται της αρμοδιότητος του Υπουργείου του θα μεριμνήσει γι’ αυτά.

Τη Δευτέρα 22/6/2020 ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλληνίας – Ιθάκης κ. Θεμιστοκλής Βαλσαμής, μαζί με τον βουλευτή Κεφαλληνίας…

Δημοσιεύτηκε από Ε.Π.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ στις Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020