Ερχεται το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν – Δείτε 5′ από το The Last Dance

Το ESPN έδωσε στη δημοσιότητα ένα πεντάλεπτο από το πρώτο επεισόδιο – Πρεμιέρα στην Ελλάδα από το Netflix τη Δευτέρα του Πάσχα (20/4)

Ηαντίστροφη μέτρηση για την παγκόσμια πρώτη του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν με τίτλο «The Last Dance» έχει αρχίσει. Η πολυδιαφημισμένη σειρά-ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ την Κυριακή του Πάσχα (19/4) στο ESPN και στον υπόλοιπο πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, τη Δευτέρα του Πάσχα (20/4) στο Netflix και οι απανταχού fans του Air Jordan αδημονούν.

Ωστόσο το ESPN, εν μέσω… καραντίνας, έκανε δώρο στο κοινό ένα πεντάλεπτο από το ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων, που παρουσιάζει τη συναρπαστική σεζόν 1997-98 και τον τελευταίο τίτλο των Σικάγο Μπουλς. Οι θεατές θα μεταφερθούν εκεί όπου όλα ξεκίνησαν -από τις παιδικές ρίζες του Τζόρνταν, στις κακές συνθήκες των Μπουλς πριν από την άφιξή του και πώς η ομάδα χτίστηκε ύστερα από το ντραφτ του Air Mike το 1984, μέχρι τις δυσκολίες που τελικά οδήγησαν την ομάδα στον πρώτο της τίτλο του NBA. Η σειρά εξιστορεί στο κοινό τα πρώτα πέντε πρωταθλήματα των Μπουλς και οι θεατές θα παρακολουθήσουν τις δοκιμασίες, τις δυσκολίες και τους θριάμβους που διαδραματίσθηκαν εκτός γηπέδου και αποτέλεσαν μέρος ενός φαινόμενου αλλαγής κουλτούρας, δημιουργημένου από τον Τζόρνταν και τους Μπουλς.

«Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι την Κυριακή; Ούτε και εμείς. Γι’ αυτό και δίνουμε 5′ από το πρώτο επεισόδιο του Last Dance», έγραψαν οι άνθρωποι της αμερικανικού δικτύου.

Δείτε το πεντάλεπτο από το The Last Dance:

Το πρόγραμμα προβολής από το Netflix

Αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των επεισοδίων της σειράς «Τhe Last Dance» στο Netflix:

Δευτέρα, 20 Απριλίου – Επεισόδια 1-2

Δευτέρα, 27 Απριλίου – Επεισόδια 3-4

Δευτέρα, 4 Μαΐου – Επεισόδια 5-6

Δευτέρα, 11 Μαΐου – Επεισόδια 7-8

Δευτέρα, 18 Μαΐου – Επεισόδια 9-10

Πηγή: ethnos.gr