Προσπαθώ εδώ και ώρα να βρω τις κατάλληλες λέξεις που θα αποτυπώνουν τα αισθήματα μου μετά τον αγώνα που έδωσε η ομάδα μας σήμερα στις Κεραμειές με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Μονο μια λέξη έρχετε στο μυαλό μου που μπορεί να εξωτερικεύση τα συναισθήματα μου για αυτά τα παιδιά που έδωσαν έναν αγώνα κόντρα σε τρεις αντιπάλους, τον Παναθηναϊκό, τον πολύ άσχημο καιρό με έντονη βροχή στο πιο πολύ μέρος του αγώνα και στον κακό διαιτητή, αυτή η λέξη είναι υπερηφάνεια.
Στο 20′ βρεθηκαμε να χάνουμε με σκορ 2-0.
Τα παιδιά μας κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να κάνουν το σκορ 2-3 και από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο διαιτητής μαζί με τον 1ο επόπτη καταλογιζοντας 2 πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας.Το σκορ έγινε 4-3 υπερ του Παναθηναϊκου. Ο διαιτητής έληξε τον αγώνα νωρίτερα από ότι έπρεπε παρόλο που είχαμε καθυστερηση λόγω του τραυματισμού του αντιπάλου τερματοφυλακα τουλάχιστον 10′ επειδή έπρεπε να ξεκινήσει ο επόμενος αγώνας που είχε προγραμματιστεί από την διοργανώτρια αρχή στο ίδιο γήπεδο.
Τις κρίσεις τις αφήνουμε σε εσάς. Αυτή η ομάδα, αυτά τα παιδιά, αυτοι οι προπονητές μας κάνουν να νοιώθουμε περήφανοι που είμαστε ρυσσιανοι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Περαστικα ευχόμαστε στον τερματοφυλακα του Παναθηναϊκου και επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που ακολουθούν την ομάδα μας στους αγώνες μας πάντα εκτός έδρας, τους λόγους τους ξέρετε.
Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Πυλλαριακό στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην έδρα μας αν μας δώσουν την άδεια όπως έχουν υποσχεθεί και καλούμε όλους τους ρυσσιάνους να βρεθούν στο γήπεδο να υποστηρίξουν και να χειροκροτησουμε την προσπάθεια των παιδιών μας.

Και ξέρετε ποιο είναι το αστείο της υπόθεσης, ο πρωταθλητής στην Β’κατηγορία εξαρτάται από εμάς, εμείς θα στεψουμε τον πρωταθλητή. Άλλη φάση να είσαι πρωταθλητης και άνοδο και άλλο δεύτερος.
Με νίκη ή ισοπαλία με τον Πυλλαριακό την Κυριακή πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός,με ήττα από τον Πυλλαριακό πρωταθλητής αυτός και δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Ίδωμεν………

ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ