Γιώργος Ζαχαριάδης: 3ος σε έναν ακόμη αγώνα Υπερ-απόστασης (εικόνες)

Σε έναν ακόμη αγώνα Υπερ-απόστασης συμμετείχε ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων του “Οδυσσέα Ιθάκης”, ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση, με πρώτο τον Κινέζο Penbin Chen τερματίζοντας σε 40:53:51, ενώ τρίτος ήταν ο Γιώργος Ζαχαριάδης με 42:36:40.

Ο διεθνής αυτός αγώνας, Δόλιχος δρόμος, πραγματοποιήθηκε την 26, 27 και 28 Απριλίου 2024 και συνδέει τα δύο μεγάλα μνημεία της χώρας μας Δελφοί – Αρχαία Ολυμπία, είναι 255 χλμ, με όριο τερματισμού τις 48 ώρες.

Πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα, ο οποίος όμως έχει τις ομορφιές του, αφού περνάει από όμορφα χωριά και πόλεις, όπως Ιτέα, Γαλαξίδι, Ναύπακτο, πάνω από τη γέφυρα του Ρίο, Παναχαϊκο όρος, γραφικά χωριά της ορεινής Αχαΐας και Ηλείας, με τερματισμό τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Στην προσπάθεια του αυτή, όπως λέει ο ίδιος, είχε την “βοήθεια” του συμπολίτη μας Διαιτολόγου-Διατροφολόγου κ. Παναγιώτη Τουλάτου, με τις οδηγίες του οποίου κατάφερε να έχει καλύτερη φυσική κατάσταση, λιγότερα κιλά, με αποτέλεσμα την καλύτερη εμφάνιση στους αγώνες και τον ευχαριστεί θερμά, όπως επίσης ευχαριστεί και το γυμναστήριο Gymland στο Αργοστόλι.

Όπως γνωρίζουμε ο Γιώργος Ζαχαριάδης το τελευταίο χρονικό διάστημα ζει στο Αργοστόλι και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού (καταγωγή Πτολεμαΐδα Κοζάνης), ενώ ταυτόχρονα ασχολείται και με την ιστορία του νησιού, το οποίο επισκέπτεται πολλά χρόνια.