Η ΕΠΣΚΙ δίνει δωρεάν το γήπεδο Φαρακλάτων στις τοπικές ομάδες

Το εναρκτήριο λάκτισμα για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο στην Ένωσή μας έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου 2018. Τα σωματεία δυστυχώς καλούνται να αγωνισθούν στα ελάχιστα γήπεδα που υπάρχουν διαθέσιμα στο Νομό μας ενώ συνωστίζονται για τις προπονήσεις τους κυρίως στο γήπεδο των Κεραμειών καθώς το ΔΑΚ Αργοστολίου βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή και αναβλήθηκε για ακόμη δυο μήνες η παράδοσή του προς χρήση. Ένα ακόμη γήπεδο, αυτό των Τζαννάτων, αδυνατεί να φιλοξενήσει τα σωματεία της περιοχής για προπονήσεις και για αγώνες καθώς είναι εκτάκτως κλειστό λόγω εργασιών για αλλαγή χλοοτάπητα.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας Ιθάκης αισθανόμενη τα ογκώδη προβλήματα που ταλανίζουν τα σωματεία – μέλη της και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες τους, αποφάσισε να παραχωρήσει το Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο για προπονήσεις των σωματείων μέχρι τέλος του έτους χωρίς καμία επιβάρυνση εκ μέρους αυτών. Μέριμνα μας είναι να διευκολύνουμε τα σωματεία μας με κάθε τρόπο στην δυσχερή αυτή περίοδο που διανύουν με την έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων και οικονομικών πόρων και για το λόγο αυτό η Ένωση θα καλύψει πλήρως και εξ ιδίων πόρων τα έξοδα λειτουργίας του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου μέχρι το τέλος του έτους προκειμένου να διευκολυνθούν τα σωματεία – μέλη της.

Το Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο θα φιλοξενήσει τις ομάδες που επιθυμούν να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις τους ελπίζοντας ότι το νέο έτος θα μπορέσουν επιτέλους να πραγματοποιούν τις αγωνιστικές δραστηριότητές τους στο πολυαναμενόμενο ανακαινισμένο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.

Τέλος, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τα σωματεία μας ότι θα σταθούμε με κάθε τρόπο αρωγοί στην προσπάθεια τους καθ’ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου με όσα μέσα και δυνάμεις διαθέτουμε. Η παραχώρηση του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου είναι μόνο η αρχή.

Από την ΕΠΣΚΙ