Η πρώτη μεταγραφή του Α.Ο Εικοσιμίας

Ο Α.Ο. Εικοσιμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη φετινή του μεταγραφή, ενόψει της συμμετοχής του στο προσεχές πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τον Γιώργο Κυριαζόπουλο, από τον Διαγόρα Βραχνέικων και του ευχόμαστε υγεία και μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Είναι μια σπουδαία μεταγραφή που σίγουρα θα βοηθήσει την προσπάθεια μας για μια αξιοπρεπή παρουσία στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα που θα αγωνιστούμε.

Η αξία και η εμπειρία του αναμφισβήτητα μεγάλη σε τέτοια πρωταθλήματα, είναι κάτι που μας κάνει πολύ αισιόδοξους, ότι πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη μεταγραφή.

Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος, που τον διεκδικούσαν πολλές ομάδες. Όμως ο Γιώργος προτίμησε την οικογένεια της Εικοσιμίας και τον ευχαριστούμε.

Ο Κυριαζόπουλος αγωνίζεται σε θέση κεντρικού μέσου αλλά και κεντρικού αμυντικού μέσου με την ίδια ευχέρεια.

Έχει φορέσει τη φανέλα σπουδαίων ομάδων Γ’ Εθνικής και τον ακολουθεί ένα πλούσιο βιογραφικό, μεταξύ των οποίων Θύελλα Πατρών, Ζαβλάνι, Ατρόμητος, Αχαϊκή, Δόξα Μανωλάδας, Τσικλητήρας Πύλου και Διαγόρρας Βραχνέικων.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε έρθει σε συμφωνία (απομένουν τα τυπικά) με αρκετούς ακόμη ντόπιους ποδοσφαιριστές, αλλά και εκτός νομού, οι οποίοι θα ανακοινωθούν άμεσα.

Από το γραφείο τύπου του Α.Ο. Εικοσιμίας