Κεφαλονιά: Αυλαία στο πρωτάθλημα τένις ΚΟΑ 2022-Πρωταθλητής ο Κωστής Αντωνάτος

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΚΟΑ 2022
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
Μετά από «διάλειμμα» ενός έτους ο πολυνίκης του θεσμού, Κωστής Αντωνάτος, επέστρεψε στη θέση του νο1 του Κεφαλλονίτικου τένις βάσει του πρωταθλήματος αντισφαίρισης που διεξάγει κάθε χρόνο ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης. Την περυσινή χρονιά νικητής είχε αναδειχθεί ο Ελ. Καμπανός. Στην διοργάνωση που ξεκίνησε από τον Μάιο έλαβαν μέρος 42 αθλητές (22 στην Α’ κατηγορία και 20 στην Β’) και διεξήχθησαν συνολικά περισσότεροι από 150 αγώνες.
Στον τελικό αντιμετώπισε τον Κ. Τόλη αφού πρώτα απέκλεισαν στους ημιτελικούς τους Σπ Μαγουλά κα Χρ. Παπαναστασάτο αντίστοιχα. Μετά από ένα πολύ ωραίο αγώνα και με κύριο όπλο την σταθερότητα που τον διακρίνει ο Αντωνάτος επικράτησε με 2-0 σετ (75, 63) και κατέκτησε την 1η θέση χωρίς να έχει χάσει σετ σε όλο το πρωτάθλημα. Ο Κ. Τόλης πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα κι έφτασε στον τελικό έχοντας υποστεί μόνο μία ήττα και αυτήν, ξανά, από τον Κ Αντωνάτο. Την 3η θέση κατέλαβε ο Σπ Μαγουλάς.
Στην 2η κατηγορία νικητής αναδείχθηκε ο Π. Ρουμελιώτης ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Σπ. Κουστουμπάρδη με 2-0 σετ (64,63). Την 3η θέση κατέλαβαν οι Α. Σιαμάνης και ο Δ. Βλάχος.
Μετά το τέλος των αγώνων, ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και το καθιερωμένο κέρασμα στους παρευρισκόμενους. Τους αθλητές βράβευσαν οι κ.κ. Κ Χριστόπουλος (ιδιοκτήτης του tennis club Αργοστόλι), ο Περιφερειακός σύμβουλος κ Δ. Σπανός, η πρόεδρος του Lausanne tennis club κα Αντύπα και ο Αντιπεριφερειάρχης κος Τραυλός.
Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο ΚΟΑ φιλοξενεί, στις 8-10 Ιουλίου το Ενωσιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης νέων ηλικίας 10, 12 και 16 ετών και στις 30/7 έως 7/8 το καθιερωμένο τουρνουά KEFALONIAN OPEN με συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.
Συγχαρητήρια

στους νικητές αλλά και σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και άτομα που στέκονται
Sotiris Kouris, Γεράσιμος Πολλάτος και 52 ακόμη
2 σχόλια
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση

https://www.facebook.com/kefoa/posts/10216289634952578