Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Ένα μαγευτικό απόγευμα έζησαν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό Δημοτικό στάδιο Αργοστολίου την Κυριακή 26 Ιουνίου, όπου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής “Άννα Πολλάτου”.
Ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσίασαν μια σειρά από εξαιρετικά χορευτικά νούμερα, εντυπωσιακές κινήσεις που έκοβαν την ανάσα με ποικίλη θεματολογία.

Την παράταση έκλεψαν, βέβαια, τα κορίτσια του ΑΓΣ Επτανήσων του νησιού μας, με εξαιρετική παρουσία δικαιολογώντας τις σπουδαίες διακρίσεις τους σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η ψυχή της διοργάνωσης Εκκρεμή Δαρδαμάνη ευχαρίστησε παιδιά και γονείς για την παρουσία και τη συμμετοχή τους, ενώ εξήρε τον ρόλο των εθελοντών, χωρίς τη συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν εφικτή η άψογη τέλεση του φεστιβάλ.
Μετά το πέρας των χορευτικών η μητέρα της αγαπημένης και αδικοχαμένης Άννας Πολλάτου μαζί με τον βουλευτή κ. Καππάτο παρουσίασαν όλες τις ομάδες, ενώ το συμβολικό βραβείο πολυπληθέστερης συμμετοχής του φεστιβάλ κέρδισε η ομάδα Acro Academy Ζακύνθου.

Με τις εκδηλώσεις της Κυριακής ολοκληρώθηκε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής “Άννα Πολλάτου” αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων, ενώ αθλητές και διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.
Σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές, τους εθελοντές και τους οργανωτές αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πανέμορφη διοργάνωση.

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.


Προηγούμενο άρθροΒαμμένα χαρτονομίσματα στα ΑΤΜ – Μια αλλαγή που λίγοι κατάλαβαν
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Εντυπωσιακή η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων για τις φωτιές του Άη Γιάννη στα Ραζάτα (εικόνες)