Κεφαλονιά: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος κολυμβητικός αγώνας θαλάσσης “De Bosset” από το Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου [εικόνες]

Γράφει ο Ανδρέας Αρβανιτάκης

Την Κυριακή 27 Αυγούστου το πρωί, ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου διοργάνωσε με επιτυχία τον 2ο αγώνα ανοιχτής θαλάσσης “De Bosset” στην περιοχή δίπλα από την ομώνυμη γέφυρα. Την διοργάνωση αγκάλιασε το κοινό, κάτι που φάνηκε από την μεγάλη συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών, αλλά και θεατών που έσπευσαν να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών.

Ο Γεράσιμος Λιγνός

Ο αγώνας ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες με εντυπωσιακές επιδόσεις και ενθουσιώδη συμμετοχή. Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές επιμελήθηκαν κάθε λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Η ομορφιά του τοπίου συνέβαλε στην δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας.

Στους αγώνες συμμετείχαν και οι πρωταθλητές, ο παραολυμπιονίκης Γεράσιμος Λιγνός και ο Γεράσιμος Μαρτσέλος.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους διακρίναμε τον αντιδήμαρχο Αργοστολίου Σπύρο Σαμούρη, τον περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Σπανό και τον τέως δήμαρχο Αργοστολίου και υφυπουργό κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Αλέκο Καλαφάτη.

Τέτοιες διοργανώσεις συμβάλλουν στην ανάδειξη και την διασπορά των ιδεών και των αξιών του αθλητισμού.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης διοργανωτές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Οι φωτογραφίες για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.

πηγή: ekefalonia.gr