Ένας μοναδικός, ξεχωριστός αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο των Καμιναράτων στη Αετόσταση , μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αετού και του Αστέρα Ληξουρίου αφιερωμένος στον αγαπημένο μας Διονύση Μαρούλη (Μαραντόνα) όπως ξεχωριστός υπήρξε και θα υπάρχει πάντα στη θύμηση μας ο Διονύσης!!
Η στιγμή μοναδική, η συγκίνηση διαδεχόταν την χαρά, τον ενθουσιασμό, την θλίψη … δάκρυα χαράς και λύπης μαζί για έναν άνθρωπο που πρόσφερε αγάπη, χάριζε χαμόγελα και μοίραζε μοναδικές στιγμές στους ανθρώπους γύρω του!
Σήμερα η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε ακόμη και εκείνη στα τοπικά πρωταθλήματα, άτομα όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν.
Μεταξύ των παρεβρισκομένων ήταν ο δήμαρχος μας κ. Κατσιβελης Γεώργιος, ο κ. Νίκος Φαραντούρης, ο κ. Αραβαντινος Διονύσης , ο κ. Μαρούλης Διονύσης ( δημοτικός σύμβουλός) , ο κ. Γαβριελάτο Άρης, ο Σταθάτο Διονύσης πρόεδρο του Αετού και σύσσωμο όλο το Δ.Σ. του, ο Μαρούλης Στέλιος, πρόεδρος των καλλιτεχνών Ηλιούπολης, και ο κ. Γαλιατσάτος Ηλίας πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού ο οποίος για ακόμη μια φορά βιντεοσκόπησε όλο των αγώνα!!!
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την ομάδα του Αστέρα Ληξουρίου, τον κ. Ελευθέριο Κατερέλο, διαιτητή του αγώνα και τον κ. Μουρελάτου Κόσμα, γυμναστή, προπονητή- ρυθμιστή του αγώνα!
Η εκδήλωση μνήμης εκλεισε όταν ο υπεύθυνος της ομάδας του Αστέρα κ. Αναλυτής, δώρισε μια φανέλα με το Νούμερο 10 και το όνομα του Διονύση Μαρούλη στο υιό του Λεωνίδα Μαρούλη!!!
Όλοι εξέφρασαν την επιθυμία η μέρα αυτή να καθιερωθεί και του χρόνου πάλι όλοι μαζί, στο γήπεδο μας να ξαναβρεθούμε!!!!
Προηγούμενο άρθροΝέα αποκάλυψη Καππάτου για τις Αποζημιώσεις ΙΑΝΟΥ: Καλά τα νέα για όσους έχουν κάνει ενστάσεις στην Κεφαλονιά (ηχητικό)
Επόμενο άρθροΜυστήριο με τον θάνατο 54χρονου ψαρά στην Κεφαλονιά-Προβληματίζουν οι αντιφατικές καταθέσεις