Κεφαλονιά: “Mετά από δύο χρόνια απραξίας, ξεσκουριάζουμε…Πάμε όλοι μαζί την 1η Μαίου για το 10ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΥ

Mετά από δύο χρόνια απραξίας, ξεσκουριάζουμε… Συντονιστείτε μαζί μας, ψυχαγωγικά, αθλητικά, οικογενειακά, για ένα καλό χρόνο, για ωραίες στιγμές, γιατί δεν μας καταβάλει τίποτα, δεν παραιτούμαστε, γιατί ο αθλητισμός σημαίνει, επιμονή, υπομονή, αντοχή, πίστη, υπέρβαση και κυρίως ελπίδα.

Πάμε όλοι μαζί την 1η Μαίου για το 10ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου, πιστοί στο ραντεβού μας (έστω  ένα μήνα μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου, καθώς η πανδημία μας επέβαλλε αναμονή μέχρι νεωτέρας), να αγωνιστούμε, να τρέξουμε ή να περπατήσουμε μα κυρίως να ψυχαγωγηθούμε.

Η διαδρομή θα διεξαχθεί επετειακά στην αρχική πορεία του Βαλλιανείου (όταν αυτός πρώτο διεξήχθη το 2011) και θα έχει για φέτος, λόγω συνθηκών, βραβεύσεις μόνο στην γενική κατάταξη ανδρών γυναικών, παιδικούς αγώνες, ενώ όλοι θα λάβουν μετάλλιο κατά τον τερματισμό τους.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να ντυθούν με λευκό μπλουζάκι, καθώς επιδιώκουμε να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αγάπης, ειρήνης και ομόνοιας. Φέτος τρέχουμε για την ειρήνη, την ειρήνη, την ενότητα, την ομοψυχία, τρέχουμε για την ειρήνη, τον άνθρωπο, για την ζωή, τρέχουμε για να νικήσουμε, όχι τον αγώνα αλλά την ασχήμια του κόσμου μας,  τρέχουμε για το φως , τρέχουμε για την ειρήνη, την ειρήνη στη γη , την ειρήνη στην ψυχή μας.

Προσεχώς θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα που θα πλαισιωθεί με ψυχαγωγικά δρώμενα όπως κάθε χρόνο.

Στο κάτωθι link υπάρχει συγκεντρωτικό υλικό από όλες τις χρονιές διεξαγωγής του.

Αναδρομή στα 10 χρόνια του «Βαλλιάνειου Αγώνα Δρόμου»

Για να μην ξεχνούμε….η ιδέα και η υλοποίηση του αγώνα αυτού, συνιστά πρωτοβουλία και μεράκι μιας μικρής ομάδας, τριών ανθρώπων και πολλών εθελοντών -τους οποίους και υπερευχαριστούμε-  και η μόνη ικανοποίηση και απολαβή μας, είναι η δική σας παρουσία, η ικανοποίηση και το χαμόγελό σας.

Με εκτίμηση εκ της οργανωτικής επιτροπής

 

Σαμόλη Ευαγγελία- Φώκας Διονύσιος-Φωκά Αικατερίνη