Κεφαλονιά: Τα «δελφίνια» του ΝΟΚΙ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους παρουσία Θεόφιλου και Καππάτου [εικόνες]

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο Capitol έκοψε την βασιλόπιτα του ο ΝΟΚΙ το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου παρουσία αθλητών, προπονητών και γονέων.
Παρόντες ήταν ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος και ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ενώ χαιρετισμό απέστειλε η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα.

Η προπονήτρια του τμήματος κολύμβησης του ΝΟΚΙ Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου με τα δελφίνια της

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΝΟΚΙ Μάκης Μαρκέτος καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Καππάτος εκφράζοντας συγχαρητήρια στο ΔΣ του συλλόγου, τους αθλητές και τους γονείς, καθώς και ο κ. Μιχαλάτος ο οποίος αφού εξέφρασε τα συγχαρητήρια του, τόνισε ότι ο Δήμος Αργοστολίου βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής Παναγής Καππάτος

Ο πρόεδρος κ. Μαρκέτος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τεράστιο πρόβλημα των αθλητικών εγκαταστάσεων, χαρακτηρίζοντας ανεπαρκείς τους υπάρχουσες εγκαταστάσεις, πρόβλημα που αφορά βέβαια ναυτικούς ομίλους σε όλη την Ελλάδα.

Πραγματοποίησε μια ανασκόπηση της δράσης του συλλόγου αναφερόμενος στην εγγραφή του κολυμβητικού τμήματος του Συλλόγου στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, με αποτέλεσμα να μπορεί πλέον να αποκτήσει αγωνιστικό τμήμα εκτός από τα τμήματα εκμάθησης που ήδη διαθέτει.

Αναφέρθηκε στις προσπάθειες και τις επιτυχίες του τμήματος ιστιοπλοϊας.

Από την ανασκόπηση αυτή γίνεται αντιληπτή η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος με θετικά αποτελέσματα προάγοντας τον αθλητισμό.

Τον φλουρί στην πίτα των ενηλίκων κέρδισε ο Βασιλάτος Γεράσιμος και των παιδιών η Μπιάνκα Ασύκη.

 

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την όμορφη εκδήλωση και ευχόμαστε ο ΝΟΚΙ να συνεχίσει να συμβάλει τα μέγιστα στην προαγωγή των αξιών του αθλητισμού προσφέροντας στα παιδιά μια υγιή διέξοδο με πολλαπλά οφέλη για το παρόν και το μέλλον τους.

Το πλούσιο φωτορεπορτάζ για το ekefalonia είναι του Neil Jackson.

πηγή: ekefalonia.gr