Κράτησε και τον Κεφαλονίτη Γιαννάτο το Ρούπελ!

Μεταγραφικός “πυρετός” επικρατεί στο Ρούπελ, αφού η διοίκηση της ομάδας βγάζει μια ανακοίνωση ανά ημέρα. Ακόμη ένας παίχτης που αποτελούσε βασικό στέλεχος της περσινής ομάδας και υπήρξε πρώτος της σκόρερ ανανέωσε την συνεργασία του με το Ρούπελ και θα παραμείνει στο Σιδηρόκαστρο για τρίτη σερί χρονιά. 

Ο 20χρονος αθλητής και φοιτητής ΤΕΦΑΑ όντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στο Ρούπελ δεν άργησε να πει το ναι στην πρόταση ανανέωσης της διοίκησης και έτσι ανανέωσε και αυτός με την σειρά του μετά τους Παπαδόπουλο,Πεχλιβάνο. Το Ρούπελ με αυτό τον τρόπο έκλεισε άλλο ένα βασικό θέμα και ολοκλήρωσε την πρώτη βασική τετράδα παιχτών για την στελέχωση μιας ομάδας, που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ (3 ανανεώσεις και 1 μεταγραφή).

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον 20χρονο καλαθοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Γιαννάτο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας. 

Ο νεαρός guard  που ξεχώρισε για την συμπεριφορά του και ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, θα παραμείνει στο Σιδηρόκαστρο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Πηγή: https://www.serressport.gr/