Ο Α.Π.Σ. Πυλαριακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι του Δήμου μας με αντίπαλο τον Α.Ο. Σάμης με σκορ 1-0 για την τρίτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλλονιάς & Ιθάκης. Σκόρερ για την ομάδα της Πυλάρου ήταν ο Θοδωρής Νικολοβιένης με τακουνάκι μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Πυλαριακός με την νίκη του αυτή απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, σε αντίθεση με την Σάμη που θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο αν θέλει να προχωρήσει στο θεσμό.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Καραβομύλου παρουσία αρκετών φίλων και των δύο ομάδων, που μέχρι την ολοκλήρωση των αναγκαίων έργων στα Μακρυώτικα, αποτελεί την κοινή τους έδρα.

Με τα χρώματα του Πυλαριακού αγωνίσθηκε ο συγχωριανός μας Νίκος Μάστορας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Λευτέρης Μενεγάτος με βοηθούς του τη συγχωριανή μας Μαρία Μάστορα και την Δήμητρα Ρηγοπούλου.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Α.Ο. Εικοσιμίας συνέτριψε τον αδύναμο Α.Π.Σ. Εθνοφρουρό με 7-0 και έχει το απόλυτο με 9 βαθμούς. Ακολουθεί ο Πυλαριακός με 6 βαθμούς, η Σάμη με 3, ενώ ο Εθνοφρουρός δεν έχει ακόμη βαθμό.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

Πηγή: poulatakefalonia