Με αισιοδοξία και χαμόγελα γέμισε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αργοστολίου (pics+video)

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου με σκοπό την συγκέντρωση συμβολικού χρηματικού ποσού για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου  ‘’Ο ΣΩΤΗΡ’’.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία 8 χρόνια το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μαζί με την στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ για το Ίδρυμα ΄΄Ο ΣΩΤΗΡ΄΄. Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ‘’Αντώνης Τρίτσης’’. Το εισιτήριο για την είσοδο στο γήπεδο και την παρακολούθηση του αγώνα είχε 1 ευρώ και το χρηματικό πόσο που μαζεύτηκε στο τέλος του αγώνα θα δοθεί για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Σημαντική βοήθεια επίσης προσφέρε ο ΑΣΚ (Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς) ο οποίος χορήγησε τις εμφανίσεις των παιχτών με τα χρώματα μπλε- κίτρινο και την γραμματεία.

Στιγμιότυπο του μπασκετικού αγώνα

Προπονητές των δύο ομάδων ήταν:της κίτρινης ομάδας ο κύριος Αγησίλαος Κονιδάρης ο οποίος είναι και επίκουρος καθηγητής του τμήματος μας και της μπλε ομάδας ο κύριος Παντελής Τζώτζης πρώην φοιτητής του τμήματος μας.

Σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα διεξάχθηκε ο μπασκετικός αγώνας με την παρουσία των φοιτητών του Αργοστολίου, των καθηγητών μας και των παιδιών του Ιδρύματος. Δυστυχώς όμως, η τοπική κοινωνία δεν αγκάλιασε τον φιλανθρωπικό αγώνα όσο προσδoκούσαμε.


Το παρόν το έδωσαν και οι φοιτητές του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων οι οποίοι κάθε χρόνο μαζεύουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά του Ιδρύματος και η συμμετοχή τους είναι μεγάλη.

Το παιχνίδι έληξε 51-39 υπέρ της μπλε ομάδας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν να δοθούν σε όσα παιδιά που εκπροσωπούν το Δ.Σ της φοιτητικής κοινότητας του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας βοήθησαν και διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση και την έφεραν εις πέρας με επιτυχία.

Πηγή: http://studentmedia.gr/