Με άρωμα Πουλάτων η γιορτή του κεφαλλονίτικου ποδοσφαίρου!

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Αργοστόλι, παρουσία πλήθους αθλητικών και πολιτικών παραγόντων του νησιού μας, η ετήσια γιορτή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλλονιάς & Ιθάκης.

Εκτός από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που ευλόγησε ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος, διεξήχθη και η καθιερωμένη βράβευση των ομάδων και των αθλητών που διακρίθηκαν κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, η γιορτή είχε έντονο το χρώμα των Πουλάτων, καθώς μεταξύ των διακριθέντων ήταν και τρείς συγχωριανοί μας. Η Μαρία Μάστορα στην οποία απονεμήθηκε δίπλωμα για την επιτυχή αποφοίτησή της από την σχολή διαιτησίας της ΕΠΣΚΙ και που ήδη εντυπωσιάζει με την απόδοσή της στους αγώνες που έχει κληθεί να διευθύνει και οι Νίκος Μάστορας και Σταύρος Τουλάτος που αγωνίσθηκαν και εξακολουθούν να αγωνίζονται με μεγάλη επιτυχία με τα χρώματα τς περσινής πρωταθλήτριας της Β’ Κατηγορίας, ομάδας του Πυλαριακού που βραβεύτηκε για την σημαντική αυτή επιτυχία.

Με αφορμή την πραγματικά πολύ όμορφη βραδιά για τον Κεφαλλονίτικο αθλητισμό, ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους του τοπικού μας ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στη Μαρία, το Νίκο, το Σταύρο αλλά και στους υπόλοιπους αθλητές από τα Πουλάτα, να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη ατομικές και συλλογικές επιτυχίες. Ευκαιρίας δοθείσης δε, θα θέλαμε να επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά την ανάγκη αποκατάστασης του γηπέδου ποδοσφαίρου του χωριού μας, ώστε να αποδοθεί για χρήση στη νεολαία και να αποτελέσει πυρήνα ανάπτυξης του αθλήματος σε ολόκληρη την περιοχή.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

(Οι φωτογραφίες προέρχονται από το αθλητικό site Sportsthea.blogspot.gr που κάλυψε την εκδήλωση)