Με μετάλλια και παρακαταθήκη ενόψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων επέστρεψε η ΓΕΚ από την Πάτρα

Γράφει ο Ανδρέας Αρβανιτάκης

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές της Γ. Ε. Κεφαλληνίας στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα των Κ18 στην Πάτρα το Σάββατο 4 Ιουλίου, φέρνοντας πίσω 4 μετάλλια εκ των οποίων 1 χρυσό, 2 ασημένια και 1 χάλκινο.
Πιο συγκεκριμένα ο Πάνος Αλυσανδράτος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με μια εκπληκτική κούρσα στα 200μ. πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ με 24.24, ενώ κατέκτησε το ασημένιο στο άλμα εις ύψος πετώντας στο 1.75, το οποίο επίσης αποτελεί ατομικό ρεκόρ του.
Εξαιρετική ήταν και η Νάντια Σταματελάτου που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο άλμα εις ύψος πετυχαίνοντας μάλιστα ατομικό ρεκόρ με 1.58.
Τέλος, η Ιωάννα Σολιδάκη με μια δυνατή κούρσα βγήκε 3η στον αγώνα δρόμου των 100μ. με 13.03.
Αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές της ΓΕΚ πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με καλά πλασαρίσματα στις 8αδες.
Είναι σαφές ότι η αγωνιστική ομάδα της ΓΕΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση σε όλες τις κατηγορίες ήτοι ανδρών – γυναικών, Κ16 και Κ18 ενόψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων του καλοκαιριού. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, στους προπονητές τους Νίκο και Βασίλη Μεταξά και φυσικά στους γονείς χωρίς την στήριξη των οποίων δεν θα ήταν εφικτά τα παραπάνω αποτελέσματα.

Μιλώντας στο ekefalonia ο προπονητής Νίκος Μεταξάς δήλωσε:

“Ο 2ος αγώνας ανοιχτού στίβου για φέτος ήταν το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου στην Πάτρα. Η ΓΕΚ συμμετείχε με 4 αθλητές και 7 αθλήτριες. Οι σημαντικοτερες διακρίσεις ήρθαν από τα 200μ που ο Πάνος Αλυσανδρατος ήταν 1ος με νέο ατομικό ρεκόρ 24.24, στο ύψος όπου η Ναντια Σταματελατου με 1.58 στις γυναίκες και ο Πάνος Αλυσανδρατος στους άνδρες κέρδισαν αμφότεροι τη 2η θεση με νέα ατομικά ρεκόρ και από τα 100μ γυναικών που η Ιωάννα Σολιδακη ήταν 3η με 13.03. Σε όλα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια που κατεβαλαν σε συνθήκες καύσωνα.”

Πηγή: ekefalonia.gr