Μία Κεφαλονίτισσα στην Γ΄ Εθνική ποδοσφαίρου!

Το πόσο πολύ ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο αναφέρθηκε η Αντζελίνα Βουτσινά που έχει καταγωγή από την Κεφαλονιά και έπαιξε με την Δόξα Πηγαδακίων στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών. Η 16χρονη ποδοσφαιρίστρια που έμενε στο γειτονικό μας νησί αναγκαζόταν να παίρνει δυο καράβια για να έρθει στη Ζάκυνθο ωστόσο όπως δηλώνει στην «Ημέρα» αυτό δεν την πτόησε για να μπορέσει να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά.
«Πιστεύω ήταν λίγο για μένα η ταλαιπωρία με τα δυο καράβια που έπρεπε να χρησιμοποιώ για να έρθω στη Ζάκυνθο. Αν κάνεις αυτό που αγαπάς, κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να τα καταφέρεις. Ήταν μια χρονιά που παρά τις δυσκολίες πήραμε μια πολύ καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Τα καταφέραμε πιστεύω και μπορέσαμε να πάρουμε την Τρίτη θέση».
Η Αντζελίνα Βουτσινά εξήγησε μάλιστα το πως ήρθε η πρόταση να έρθει στη Ζάκυνθο και να αγωνιστεί σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.
«Η Κεφαλονιά δεν είχε γυναικεία ομάδα. Ο προπονητής Τάκης Φωής με πρότεινε στον Ανδρέα Γκούσκο. Με είχε δει που είχαμε παίξει φιλικό και πρότεινε να παίξω στην δική του ομάδα».
Η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς αναφέρθηκε και στα μελλοντικά της όνειρα, έχοντας δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής και έχοντας ήδη διαλεχθεί δυο φορές σε προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων.
«Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ήθελα να παίξω σε μια πιο επαγγελματική ομάδα. Ήταν από τις πρώτες εμπειρίες που είχα και αφού μου αρέσει δεν καταλάβαινα την κούραση για να πηγαινοέρχομαι από την Κεφαλονιά στη Ζάκυνθο».
Η Δόξα Πηγαδακίων δίνει την ευκαιρία σε νεαρές αθλήτριες να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η Αντζελίνα Βουτσινά ήταν ένα τρανταχτό παράδειγμα της σωστής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο.
Βέβαια και η ίδια η αθλήτρια έδειξε ότι μπορεί να ξεπερνά τα εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά της για να κάνει αυτό που αγαπά και να μπορέσει να δείξει το ταλέντο της.

Αναδημοσίευση από https://www.imerazante.gr