Μπράβο! Στις πρώτες θέσεις η αναγνωρισμένη Σχολή χορού ART & STYLE DANCE SCHOOL ΟΛΓΑ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ στον Διεθνή Διαγωνισμό στην Ουγγαρία (εικόνες)

Διέπρεψε η αναγνωρισμένη Σχολή χορού Art & Style Dance School Όλγα Γαλιατσάτου στον Διεθνή Διαγωνισμό χορού το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.
Η Σχολή συμμετείχε σε επίσημο ομοσπονδιακό Διεθνή Διαγωνισμό χορού στην Βουδαπέστη ως εκπρόσωπος της Ελλάδος, με τον αριθμό των χορευτών να φτάνει πάνω από τους 1200 συνολικά και τις δύο ημέρες.
Οι χώρες που συμμετείχαν ήταν Ελλάδα, Τσεχία, Κροατία, Σερβία, Αγγλία, Ρουμανία, Ουκρανία, Σλοβακία, Βόρεια Μακεδονία, Ιταλία, Ουγγαρία με πολύ υψηλού ποιοτικά επιπέδου χορευτές σε όλα τα είδη χορού.
Η Σχολή κατάφερε να διακριθεί και να ξεχωρίσει λαμβάνοντας άριστες κριτικές για το υψηλό επίπεδο της τεχνικής κατάρτισης των μαθήτων.Επίσης για τις άρτιες και ολοκληρωμένες χορογραφίες και μάλιστα σε πολλά διαφορετικά είδη χορού, πράγμα το οποίο προκάλεσε αίσθηση και θαυμασμό από κριτική επιτροπή και διοργανωτές.
Επίσης στην κατηγορία του εφηβικού latin κατάφερε να ανέβει 2 φορές στο βάθρο και μάλιστα στην πρώτη και στην δεύτερη θέση ταυτόχρονα.
Αναλυτικά οι θέσεις:
1ή Θέση ΛΑΤΙΝ Eφηβικό ΠHNEΛOΠH ΣΩTHPA
2ή Θέση BREAK DANCE Παιδικό 1 OPΦEAΣ KAΛOYPHΣ
2ή Θέση  ΛΑΤΙΝ Εφηβικό AΠOΛΛΩNAΣ KAΛOYPHΣ
3ή Θέση ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ Eφηβικό 2 EΛΠIΔA MEΣOΛΩPA, ΦΩTEINH ΓAΣΠAPINATOY, ΠHNEΛOΠH ΣΩTHPA
3ή Θέση ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΠΑΛΈΤΟ Παιδικό 2 ΜΑΓΔΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ- ΜΟΥΡΤΖΗ , ΜΑΡΙΑ ΖΑΜΠΑΥΤΗ
4ή Θέση ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ Παιδικό 2 ΔHMHTPA ΣYNOΔINOY , APETH POYMΠATH, IΩANNA ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ
5ή Θέση ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ Παιδικό 1 ΜΑΓΔΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ ΜΟΥΡΤΖΗ
6ή Θέση  THEATRICAL JAZZ Παιδικό 2 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΟΥΡΗΣ
6ή Θέση ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ Παιδικό 2 ΑΡΕΤΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ
6ή Θέση BREAK DANCE Παιδικό 2 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΟΥΡΗΣ