Η ώρα για την επιστροφή των φιλάθλων μας στο γήπεδο έφτασε! Στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 17/10 στη 13:00, οι φίλοι του ΝΕΟΛ θα πάρουν μετά από ενάμιση χρόνο ξανά τη θέση τους στις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου Ληξουρίου.
Η Διοίκηση του Συλλόγου επισημαίνει στους φιλάθλους της πως, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ισχύουν τα κάτωθι ως προς τους όρους προσέλευσής σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας:
– Οι ενήλικες φίλαθλοι οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).
– Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, είτε με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού. Όσον αφορά στους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών, επιτρέπεται η είσοδός τους και με αρνητικό self – test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.
– Όλοι οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο, θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.
– Λόγω του απαιτούμενου ελέγχου, οι φίλαθλοι (ιδιαίτερα όσοι είναι κάτοχοι κάρτας διαρκείας) θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης του αγώνα, καθώς η πληρότητα του Κλειστού Γυμναστήριου Ληξουρίου δεν θα ξεπερνά το 60% (δηλαδή, τα 300 άτομα).
Σε περίπτωση τροποποίησης της νομοθεσίας, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την τήρηση των μέτρων.
Το ΔΣ του ΝΕΟΛ

‼️Οδηγίες για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδοΗ ώρα για την επιστροφή των φιλάθλων μας στο γήπεδο έφτασε! Στον αγώνα…

Posted by ΝΕΟΛ on Thursday, October 14, 2021

Προηγούμενο άρθροΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ: Αίτημα για άμεση σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δομές Υγείας στο δήμο (εικόνες)
Επόμενο άρθροΝ. Παπαδάτος για την γέφυρα του Πόρου: “H δική μου λογική λέει…”