Νίκη για το μίνι του Α.Σ. Κεφαλονιά επί του Προμηθέα Πατρών με σκορ 38-37. Μπράβο σε όλα τα παιδιά…

Προμηθέας Πατρών- Α.Σ. Κεφαλονιά (κατηγορία mini):  37-38

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του, το τμήμα Μίνι του Α.Σ. Κεφαλονιά που συμμετέχει στο επίσημο τουρνουά της Ομοσπονδίας, καθώς στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της  ΕΣΚΑ-Η, κέρδισε δύσκολα την ομάδα του Προμηθέα στην Πάτρα με σκορ 38-37, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών του Προμηθέα Πάτρας και του Α.Σ. Κεφαλονιά καθώς οι αθλητές της Ανδρικής ομάδας του Προμηθέα επισκέφτηκαν, παρακολούθησαν το παιχνίδι και φωτογραφήθηκαν με τους εκκολαπτόμενους αθλητές των δύο ομάδων.

Στην αποστολή για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι κάτωθι αθλητές (γεν. 2006-2009)

 Α.Σ. Κεφαλονιά (Δούλιας Μ.): Βουργίδης Η., Πλατανίτης Σ, Ανδρεάτος Α., Σιμάτος Γ., Βαλλιανάτος Α., Χαρατσάρης Α., Χριστοδουλάτος Γ., Δούλιας Α., Δούλιας Μ, Ατζελίδης Χ., Βαλλιανάτος Δ., Λαμάι Μ. Ευθυμίου Π.

Πόντοι, διακριθέντες και MVP για εμάς και όλες τις σοβαρές ομάδες της κατηγορίας, σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν. Συγχαρητήρια πολλά και στα 25 παιδιά που αγωνίστηκαν και επιβεβαίωσαν την βασική κατεύθυνση –φιλοσοφία του αναπτυξιακού προγράμματος καλαθοσφαίρισης της Ομοσπονδίας: Το μίνι μπάσκετ δεν δημιουργεί «αστέρες». Ο βασικότερος ίσως κανονισμός του είναι, ότι όλα τα παιδιά πρέπει να παίξουν και κανένα απ’ αυτά δεν είναι αναντικατάστατο.

Προηγούμενο άρθροΤικ-Τακ, Τικ-Τακ: Για ποιο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο … σκάει η βόμβα στο DOCUMENTO της Κυριακής ;
Επόμενο άρθροΕλειός-Πρόννοι: Πιθανοί υποψήφιοι για τα 5μελή τοπικά συμβούλια της δημοτικής ενότητας (ονόματα)