Σε εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ στης 26 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα που παραχωρήθηκε από το μπαρ ΛΟΦΤ στο Ληξούρι, παρουσία μελών του Δ.Σ., αθλητών όλων των τμημάτων, γονέων και επισήμων του νησιού μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Κεφαλληνίας Θεοπεφτάτου Αφροδίτη και ο αντιδήμαρχος Ληξουρίου Κατσιβέλης Γιώργος.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους αθλητές και στις αθλήτριες που ξεχώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τις επιδόσεις τους τόσο στο καλοκαιρινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (αγωνιστικό τμήμα 6ο και προαγωνιστικό τμήμα 2ο στη Γενική Βαθμολογία) καθώς και στο χειμερινό CHRISTMAS INTERNATIONAL CUP που διεξήχθη τα Χριστούγεννα στα Ιωάννινα (προαγωνιστικό τμήμα 1o κατακτώντας το κύπελλο της διοργάνωσης) και στους προπονητές τους, αλλά και στους μικρότερους αθλητές που συνεχίζουν τις προπονήσεις τους παρά τις αντιξοότητες της χειμερινής περιόδου.
Βασιλοπιτάκια και δώρα μοιράστηκαν στα τραπέζια για τα μέλη, τους αθλητές και τους φίλους του σωματείου, ενώ μικροί και μεγάλοι χόρεψαν στους ήχους της μουσικής.

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Τσίκλη Χρυσάνθη Λιάτου Σοφία

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Δημητρίου για το μήνα Φεβρουάριο
Επόμενο άρθροΝέος σεισμός μεταξύ Ζακύνθου και Κεφαλονιας