ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Γι’ ακόμη ένα Σαββατοκύριακο δύο τμήματα του συλλόγου, pro mini και παμπαίδες, ταξίδεψαν στη Πάτρα προκειμένου να συμμετέχουν σε αγώνες με αντίστοιχες ομάδες του Προμηθέα Πατρών. Μάλιστα ο αγώνας των παμπαίδων είχε επίσημο χαρακτήρα αφού διεξήχθη στα πλαίσια του τουρνουά της ΕΣΚΑ Η. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η ΑΚΑΔΗΜΙΑ πέτυχε ισάριθμες νίκες.

Οι δράσεις συνεχίζονται και τα επόμενα ΣΚ αφού εντάσσονται σε ένα πρόγραμμά συνεχών αγώνων που έχει ξεκινήσει από το Νοέμβριο. Έτσι και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου τα αγωνιστικά τμήματα mini και παμπαίδων του συλλόγου θα μεταβούν ξανά στη Πάτρα για αναμετρήσεις με ομάδες της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Στη συνέχεια, αρχής γενομένης από την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, ξεκινά μια σειρά από αγώνες εντός του νησιού. Με το πέρας των αγώνων αυτών ο σύλλογος θα συμμετέχει στο επίσημο τουρνουά μίνι της ΕΣΚΑ Η.

Αγώνας pro mini.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ :77-30

Γιατράς Γ. 10, Σιαμάνης Α. 16, Παπαδάτος Ν. 18, Νικολάου Π. 21 (1), Χριστόπουλος Κ. 8, Γασπαρινάτος Μ. 4, Κωτούλας Π.

Αγώνας παμπαίδων.

Ο αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ Η. Μετά από εξαιρετική εμφάνιση και με έμφαση στην άμυνα η ΑΚΑΔΗΜΙΑ πραγματοποίησε τη δεύτερη νίκη της.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ( β 2006) : 43-30

Ραυτόπουλος Α. , Παπαδάτος Δ. 5, Σιαμάνης Κ. 2, Καμπίτσης Δ. 5, Γιατράς Δ 1., Κουτσουμπός Β. 12, Χριστόπουλος Γρ. 4, Αλυσανδράτος Μ. 6, Καλλέργης Δ. 2, Ματράγκος Κ. 6 (2), Νικολάου Π. , Χριστόπουλος Κ.

Ακαδημία μπάσκετ Κεφαλονιας