Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στα Τρίκαλα: «Άγγιξε» το μετάλλιο στο ύψος η Άννα Κρούσσου της Γ.Ε. Κεφαλληνίας

Στον τελικό του άλματος σε ύψος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 συμμετείχε η αθλήτρια της Γ.Ε.Κ Άννα Κρούσσου, το Σάββατο 16/6 στα Τρίκαλα, σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (ασθενή βροχή).
Το πρωτάθλημα μεταδόθηκε απευθείας διαδικτυακά μέσω του site του ΣΕΓΑΣ.

Η Άννα (που έχει ατομικό ρεκόρ 1.61) κατάφερε να πάρει την 7η θέση, με επίδοση 1.60, ύψος που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια.
Πρόκειται για πολύ καλή εμφάνιση, που όμως άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς το 1.60 θα της έδινε το χάλκινο μετάλλιο, αν δεν το είχε ρίξει οριακά στην πρώτη της προσπάθεια. Στη συνέχεια προσπάθησε για την υπέρβαση, να περάσει το 1.65, αλλά ήταν πολύ δύσκολο σε βρεγμένο αγωνιστικό χώρο.

Ενδεικτικό του έντονου συναγωνισμού ήταν ότι από την 3η ως την 7η θέση, όλες οι αθλήτριες έκαναν την ίδια επίδοση, 1.60 και η κατάταξη κρίθηκε βάσει προσπαθειών!

Νικήτρια ήταν η Δέσποινα Μαλταμπέ της Παλλήνης με 1.70 και 2η η Γεωργιάννα Ιωακειμίδου της Λευκάδας με 1,65, που είχε πάρει την 3η θέση στα Βεργώτεια στο Ληξούρι.

Επόμενος αγώνας για την Κρούσσου και τη Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, το ερχόμενο Σάββατο στην Κατερίνη.