Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Δουλγεράκη του Ποσειδώνα Ληξουρίου

Έντονο συναγωνισμό, αξιόλογες επιδόσεις και ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ περιείχε η τρίτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών που λαμβάνει χώρα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Ο Γιάννης Δουλγεράκης του Ποσειδώνα Ληξουρίου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ημέρας, καθώς σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα επιφάνειας, γράφοντας χρόνο 37,74.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τεχνικής κολύμβησης Νοτίου Ελλάδος, Γιώργος Σαλταμανίκας, έκανε το σχόλιο του για όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας:

« Όλα κύλησαν ιδανικά. Η τρίτη μέρα ήταν πολύ καλή και μάλιστα σημειώθηκε ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Γιάννη Δουλγεράκη. Πιστεύω ότι η συνέχεια του Πρωταθλήματος θα είναι ανάλογη. Χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι τα παιδιά που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σερβίας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας κάνει να ελπίζουμε για κάτι καλό στο μέλλον. »