Το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα σε ισάριθμες χρόνιες πανηγύρισε ο ΑΟΠΦ. Έπειτα και την επικύρωση των βαθμολογιών από την ΕΟΚ το σύνολο του Αλέξη Παπαδάτου πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και μαζί την άνοδο στη Β Εθνική κατηγορία.

Πλέον η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου στρέφει το βλέμμα της στη δύσκολη αποστολή́ που έχει ενόψει της Β’ Εθνικής, με τον Αλέξη Παπαδάτο και τους συνεργάτες του να έχουν ήδη… σηκώσει μανίκια, ώστε να χτίσουν ένα ανταγωνιστικό́ σύνολο που θα αγωνιστεί́ σε ένα ακόμα πιο δυνατό́ πρωτάθλημα. Μετά την επίσημη ανακοίνωση ο προπονητής του συνόλου Αλέξης Παπαδάτος, μίλησε για την άνοδο της ομάδας και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της.

«Ακόμα μια χρονιά πρωταθλητές. Θεωρούμε πως αυτά́ τα δυο χρόνια η ομάδα έκανε μια μεγάλη υπέρβαση, κάτι που αποδεικνύει και το ρεκόρ μας, καθώς είμαστε στο 36-6. Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτή́ την επιτυχία. Στην διοίκηση που μας στήριξε και δημιούργησε αυτή την ομάδα, στους παίκτες, οι οποίοι εξάλλου είναι πάντα και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, στους προπονητές και σε όλους όσους δούλεψαν για να φτάσει η ομάδα στην Β’ Εθνική».

Πηγή: basketa.gr

Προηγούμενο άρθροΦωκάτα: Συνεχίζουν με Ρέτσι στον πάγκο και οι Ακαδημίες θα επεκταθούν και στο Αργοστόλι και σε όλες τις ηλικίες
Επόμενο άρθροΤριήμερο Αγίου Πνεύματος: Κλειστά τα ξενοδοχεία – Ανοιχτά τα Airbnb