Πολλά μπράβο! Ιστορική άνοδος του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς στην Α2 κατηγορία! (εικόνες)

Την περσινή σεζόν παίξαμε πρώτη φορά στα μπαράζ για την άνοδο τερματίζοντας στην τελευταία θέση , χάνοντας και το πρωτάθλημα!

Φέτος με την προσθήκη και των πλέι-οφ που έκανε και ποιο δύσκολο το πρωτάθλημα

Το σωματείο έθεσε ένα σχεδιασμό με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 κατηγορία !

Σήμερα αποδείξαμε ότι όταν υπάρχει σωστός προγραμματισμός στο τέλος μπορείς να πετύχεις το απόλυτο !

ΥΣ αυτή την επιτυχία δεν μπορέσαμε να την χαρούμε όσο θα θέλαμε λόγο της αλλαγής ημερομηνίας τον μπαράζ μέσα στο καλοκαίρι , παρα την αρχική ημερομηνία .

Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε το στάδιο με Κεφαλληνούς και Θιακούς θα κερναγαμε και μάντολες !

Αλλά δυστυχώς Αρ Μάντολες !!

Ευχαριστώ από καρδιάς τον κουμπάρο μου Λαμπρό Κολαΐτη το Δ.Σ της ομάδας , όλους του αθλητές που έπαιξαν για την ομάδα και ιδιαίτερα στον φίλο μου Γιάννη Βλοτινό που δέχθηκε με χαρά να βοηθήσει από τον Δεκέμβρη καθώς η μεγάλη μας μεταγραφή δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγο σοβαρού τραυματισμού και δεν μπορούσε να συμπληρώσει το 50% που απαιτούσε ο κανονισμός !

Ο Γιάννης Βλοτινός ήταν αυτός που αναπτέρωσε τις ελπίδες μας με τον ερχομό του !

Αυτή η επιτυχία είναι αφιερωμένη σε όλη την Κεφαλονιά και την Ιθάκη !!

Πλέον μπορούμε να πούμε ότι και εμείς Γνωρίζουμε το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και σκοπεύουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για την άνθηση και την βελτιώσει στα Ιονία νησιά !!

31 Μαρτίου στόχος Νούμερο 1 Πρωτάθλημα : επιτευχθεί με σκορ 4-0 με το πολύ δυνατό Λουτράκι στον ημιτελικό και 4-1 με την 1 ομάδα της κανονικής διαρκείας στο πρωτάθλημα ΑΟ Ξυλοκαστρο.

23 Ιουνίου 2 στόχος και ο μεγαλύτερος μπαράζ και άνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία : επιτευχθεί με τρεις στις τέσσερεις νίκες , καταλάβαμε την μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις !!

Όπως είχα πει στον κοουτς Μπαρζώκα λίγους μήνες πριν : μέχρι πριν λίγα χρόνια και ως ομοσπονδιακός προπονητής για 10 χρόνια στην ΕΑΟΜ ΑμεΑ πίστευα και ακολουθούσα το μοντέλο του Ζελικο Ομπράντοβιτς

Έχασα πολλά κέρδισα αρκετά .

Μετά την μεγάλη ομάδα και τα κατορθώματα του του κοουτς Β άλλαξα γνώμη και άρχισα να πιστεύω στο Δημοκρατικό μοντέλο !

Αποτέλεσμα :

Ευχαριστούμε :

Clean Services (Athen) ! Peterson Group (Kefalonia ) Vasilis Xernos ( sport psychologist) Table tennis Academy Kocic ( Serbia)