Σάμη: ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΙ Ω ΠΑΙ (Εσύ είσαι ανίκητος παιδί μου) (pics)

Η αρχαία αυτή ρήση που κοσμεί τα νέα αποδυτήρια του Α.Ο Σάμης, ήταν ο χρησμός της Πυθίας προς τον Μέγα Αλέξαδρο όταν ξεκινούσε την εκστρατεία του, χρησμός που έδωσε αυτοπεποίθηση και δύναμη στο στρατό του και τον ίδιο.
Μπορεί ο Α.Ο Σάμης να μην είναι ανίκητος αγωνιστικά αλλα ούτε και παιδί πια, μιας και μπαίνει στο 37ο έτος της ιστορίας του. Ανίκητη όμως, είναι η αγάπη των παιδιών και των ανθρώπων γυρω τους που ειναι η καρδιά του σωματείου αυτου, για τον αθλητισμό, τις αξίες του και τα συναισθήματα που προσφέρει! Η αγάπη αυτή λοιπόν έχει οδηγήσει αυτή την ΟΜΑΔΑ μέχρι σήμερα και την έχει μετατρέψει σε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Οικογένεια με μεγαλύτερα και με μικρά αδέλφια που στα δύσκολα κλαίνε μαζί και στα εύκολα πειράζει ο ένας τον άλλον μέχρι δακρύων….χαράς αυτη τη φορά! Είτε με γέλια είτε με δάκρυα, τα παιδια αυτής της οικογένειας έχουν διαλέξει το σωστό δρόμο! Άλλωστε γιαυτό δεν ειναι οι οικογένειες;; Για να μας δείχνουν το δρόμο!
Η οικογένεια λοιπόν του Α.Ο Σάμης απέκτησε κάτι που αξίζει σε ΟΛΕΣ τις οικογένειες του κόσμου! Απέκτησε ενα υπέροχο ΣΠΙΤΙ, τα καινούρια της αποδυτήρια!
Η ιστορία εχει ώς εξής, μια μέρα ένας εκ των αρχηγών της ομάδας και πολιτικός μηχανικός, ο Κυριάκος Μωραΐτης εφερε ενα ΟΝΕΙΡΙΚΟ σχέδιο αποδυτηρίων Champions league και μας είπε: «Ετσι θα τα κανουμε». Φυσικά δεν τον πίστεψε κανείς, μέχρι που ξεκίνησε και έγινε σχεδιαστής,μάστορας και όσα χρειάστηκαν για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα! Φυσικά δεν θα μπορούσε να το κανει μόνος του! Παιδιά της ομάδας αλλά και άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας ήταν αρωγοί, όλοι ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, στο έργο αυτο!!! Κυριάκο το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο!!!
Σας ευχαριστούμε ειλικρινά:
Παπαδηματος ΑΕ που ειναι δίπλα μας απο την πρώτη μερα κατασκευής του νέου γηπέδου, για τα υλικά δόμησης!
Γυψοσανίδες Ανατόλι για την τοποθετηση γυψοσανιδών!
Ηλεκτροδυναμική και ιδιαίτερα τον Γεράσιμο Καβαλλιερατο που ξημεροβραδιάστηκε για τα ηλεκτρολογικά!
Μωραΐτη Βασίλη για τη δωραιά πλακιδίων!
Τον Σπύρο Καψογιώργο που μετά τη δουλειά του ερχόταν να τοποθετήσει τα πλακάκια και να βοηθήσει!
Τον Φλαμιάτο Γεράσιμο για τον Ελαιοχρωματισμό!
Την Ηλεκτραγορά Κοκκόσης Αντρέας για την τηλεόραση μας!
Το κατάστημα Μαμούθ!
Τον Άρη Καβαλλιεράτο για τις φωτογραφιές!
Τον Βαλλάτο Γιάννη για την καθημερινή του βοήθεια!

Φυσικά την ψυχή του ΑΟΣ Βαγγέλη Μιχαλάτο που είναι πάντα εκεί, βοηθώντας μας να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!!!!!

Από το fb του ΑΟ Σάμης