Στην προεπιλογή της Εθνικής Κ15 ο Παναγής Βασιλόπουλος του Πυλαριακού & o νεαρός Δημήτρης Δελλαπόρτας του Α.Ο. Σάμης!

Με χαρά πληροφορηθήκαμε σήμερα μία ακόμη κλήση ποδοσφαιριστή ομάδας του Δήμου μας για συμμετοχή στην προεπιλογή συγκρότησης της Εθνικής Ομάδας Κ15.

Πρόκειται για τον Παναγή Βασιλόπουλο που αγωνίζεται στον ΑΠΣ Πυλαριακό. Μάλιστα ο Παναγής έχει καταγωγή και από χωριό μας, οπότε η είδηση μας κάνει δίπλα χαρούμενους.

Οι δύο κλήσεις ποδοσφαιριστών από σωματεία του Δήμου μας, αποδεικνύουν τόσο ότι υπάρχουν ταλέντα στην περιοχή μας, όσο και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της  Σάμης και του Πυλαριακού.

Πολλά συγχαρητήρια στον Παναγή και καλή επιτυχία στους αγώνες του!

Επίσης μία σημαντική επιτυχία για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας σημειώθηκε σήμερα, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Σάμης Δημήτρης Δελλαπόρτας, κλήθηκε να συμμετάσχει στην προεπιλογή συγκρότησης της Εθνικής Ομάδας Κ15 (ποδοσφαιριστές έως 15 ετών) που προπονεί ο Πολ Χατζόπουλος.

Πρόκειται ασφαλώς για μία εξέλιξη που αποδεικνύει αφενός μεν ότι στη Σάμη υπάρχει ταλέντο, αφετέρου δε ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Σάμης.

Πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη, καλή επιτυχία στους αγώνες που θα δώσει και θερμές ευχές για ευόδωση όλων των αθλητικών του φιλοδοξιών!

Πηγή: poulatakefalonias.gr