Στίβος: Προπονητικά καμπ σε Άγιο Νικόλαο και Κεφαλονιά

Ο ΣΕΓΑΣ συνεχίζει και αυτή τη σεζόν το θεσμό των προπονητικών καμπ για αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της θερινής περιόδου θα πραγματοποιήσει δύο καμπ, αρχής γενομένης από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Η συγκεκριμένη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί από 22 Απριλίου έως την Πρωτομαγιά με αθλητές και αθλήτριες των αλμάτων, των σπριντ και της σκυταλοδρομίας.

Έτσι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κοινές προπονήσεις σε ένα ιδανικό μέρος, όπου τόσο οι καιρικές συνθήκες, όσο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις ευνοούν για την ολοκλήρωση του βασικού κύκλου προετοιμασίας.

Τον Μάιο, μέλη της εθνικής ομάδας θα συμμετάσχουν στο καμπ που θα γίνει στην Κεφαλονιά και θα αφορά στα οριζόντια άλματα και το ύψος. Η προετοιμασία θα γίνει 8-12 Μαΐου και θα συνδυαστεί με το μίτινγκ «Βεργώρεια 2019», το οποίο θα γίνει στο νησί στις 11 Μαΐου.

Και στις δύο περιπτώσεις η οργάνωση των καμπ δεν θα ήταν δυνατή, αν η ομοσπονδία δεν είχε τη στήριξη των τοπικών φορέων, οι οποίοι φροντίζουν για την ομαλή παραμονή των αθλητών και αθλητριών μας στα δύο νησιά.

Αναδημοσίευση από www.zougla.gr