Συγχαρητήρια: Εντυπωσιακή άνοδος για την ΓΕΚ στην αξιολόγηση του 2023. Για πρώτη φορά ανάμεσα στα 50 πρώτα σωματεία της Ελλάδας. στο στίβο

Σπουδαία είναι τα νέα για τον στίβο της Κεφαλονιάς μετά την ανακοίνωση της αξιολόγησης του 2023 από τον ΣΕΓΑΣ: Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας κατετάγη στην 48η  θέση, σημειώνοντας άνοδο 57 ολόκληρων θέσεων σε σχέση με το 2022.

Στην αξιολόγησησυμπεριλήφθηκαν 345 σωματεία της δύναμης του ΣΕΓΑΣ και η τελική κατάταξη προέκυψε από τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στα Διασυλλογικά και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Η ΓΕΚ κατάφερε να συγκεντρώσει 2.285 βαθμούς, επίδοση που την τοποθετεί στην πρώτη θέση από τα σωματεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

https://www.segas.gr/o-agsi-stin-koryfi-tis-axiologisis-ton/

Η μεγάλη αυτή διάκριση για την ΓΕΚ αποτελεί επιβράβευση της πολύπλευρης προσπάθειας που γίνεται στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Το Δ.Σ της ΓΕΚ θα ήθελε να συγχαρείόλους τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές τους για αυτή τη μεγάλη επιτυχίακαθώς και να ευχαριστήσει όλους όσους στηρίζουν το έργο μας.