«Το χθες το σήμερα και το αύριο του ΑΣΚ»

Μια συνέντευξη ποταμός, ένας “απολογισμός” θετικός ή αρνητικός δεν έχει σημασία, που μας αιφνιδίασε όλους. Τουλάχιστον εγώ δεν ασχολούμαι με τον αθλητισμό στην Κεφαλονιά, παρακολουθώ εκ του μακρόθεν και όσα δελτία τύπου μου στέλνουν τα δημοσιεύω. Όμως η συνέντευξη με ενθουσίασε για τον ειλικρινή τρόπο που διάλεξαν ο Θανάσης Μουίκης και ο Αλεξ. Μεσσάρης  ο νέος πρόεδρος, για να απολογηθούν προς τους Κεφαλονίτες, προς τους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, το μπάσκετ.

Φάνηκαν απ’ όσα είπε ο κ. Μεσσάρης και ο κ. Μουίκης κάποια προβλήματα. Ανέδειξαν το θέμα και οι ερωτήσεις του Τάκη Βασιλάτου. Ωστόσο, ο Μουίκης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι δυσαρεστημένος, μόνο κουρασμένος. Το μπάσκετ το αγάπησε όσο ποτέ. Όπως τόνισε, ήταν ομάδα ενός ανθρώπου και αυτό δεν με ευχαριστούσε. και παρακάτω, ήθελα κοντά μου ανθρώπους έξω από τον χώρο του μπάσκετ.

Ο κ. Μεσσάρης είπε ότι συνεχίζουμε το όραμε του Θανάση για τα μικρά παιδιά. Στην μετά Θανάση Μουίκη εποχή ο ΑΣΚ θα προσπαθήσει να δουλέψει πάνω στο όραμα του Θανάση Μουίκη. Οι στόχοι είναι οι εξής: το ανδρικό θα κάνει την προσπάθεια του, στην Β ΕΣΚΑΗ, οι έφηβοι και οι παίδες θα χαρούν στα πρωταθλήματα της ΕΣΑΚ-Η, οι κορασίδες θα κατεβάσουν αγωνιστικό τμήμα, ενώ θα υπάρχουν τα τμήματα μίνι – προμίνι και οι παμπαίδες.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε  η απουσία μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. ( Θα έπρεπε να ρωτήσω αλλά…….) Σας προτείνουμε να ακούσετε την συνέντευξη ποταμό, θα καταλάβετε πολλά για τη …..διάσωση του ΑΣΚ.

     

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr