Ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής μας Μίλτος Τεντόγλου τήρησε τον λόγο του και έκανε νέο ρεκόρ αγώνων, μάλιστα δύο φορές. Στο 3ο άλμα του έκανε 8:17, σπάζοντας το ρεκόρ αγώνων που ήταν 8:10. Στη συνέχεια, στο 6ο άλμα του πέταξε στα 8:36 κάνοντας καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος, η οποία έγινε στο στάδιο μας εδώ στην Κεφαλονιά όπως είπε γεμάτος περηφάνια ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Βεργώτειων Νίκος Μεταξάς.

 

Τεντόγλου: Ενδεχομένως θα μπορούσε να βγει καλύτερη επίδοση

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον σημερινό αγώνα. Ενδεχομένως θα μπορούσε να βγει καλύτερη επίδοση. Είχα κάποια προβληματάκια με τον αέρα. Ξεκίνησα χάλια τον αγώνα μου, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόμουν. Δεν ήθελα να πιέσω παραπάνω.

Σε αυτούς τους αγώνες δεν κάνω όλα τα άλματα και δεν πηδάω με όλη μου τη φορά. Και αυτό γιατί έχουν κυρίως προπονητικό χαρακτήρα. Θα είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα στους αγώνες του εξωτερικό», δήλωσε ο Τεντόγλου, που για μία ακόμη φορά φέτος έγινε αντικείμενο θαυμασμού, κυρίως από τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, που έσπευσαν να του μιλήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφο.

Προηγούμενο άρθροΒεργώτεια 2022: Βροχή τα ρεκόρ -Κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2022 ο Τεντόγλου -Με γεμάτες κερκίδες η κορυφαία διοργάνωση [εικόνες +βίντεο]
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Εκλογές στον Σύλλογο “ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ”-Ποιοι είναι υποψήφιοι (ονόματα)