Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΝΕΟΛ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Την προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα η ανδρική ομάδα του ΝΕΟΛ.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 26/08 πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη προπόνηση, όπου ο προπονητής Μάρκος Τζουγανάτος, αφού καλωσόρισε τα νέα μέλη της ομάδας και τους ευχήθηκε καλή μπασκετική σεζόν με υγεία, απευθύνθηκε προς όλους τους παίκτες λέγοντας: «Να έχετε υπομονή, επιμονή, και, το σημαντικότερο, να δείχνετε σεβασμό ο ένας στον άλλο γιατί ο ΝΕΟΛ είναι μια μεγάλη οικογένεια όπου όλα τα μέλη της είναι εξίσου σημαντικά».

Μετά το τέλος της προπόνησης, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής και οι παίχτες φώναξαν όλοι μαζί το πρώτο «ΝΕΟΛ» της χρονιάς.

Την προηγούμενη Δευτέρα (27/8) η ομάδα ξεκίνησε και τις διπλές καθημερινές προπονήσεις, πρωινές και απογευματινές, με τον γυμναστή και νέο μέλος της ομάδας Παναγή Μαρκέτο.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας, θα αρχίσουν και τα πρώτα φιλικά (το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα), προκειμένου ο ΝΕΟΛ να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του στις 14 Οκτωβρίου, με το εντός έδρας ματς απέναντι στον Λέοντα 2014.

Με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019, ο πρόεδρος Βαγγέλης Βολτέρας δήλωσε: «Θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά , με υγεία στους αθλητές μας αλλά και καλή δύναμη και συστηματική δουλειά στο προπονητικό team.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να εκπροσωπούμε την Κεφαλονιά στην Γ’ Εθνική και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να ανταπεξέλθουμε. Είναι μια πρόκληση για εμάς και θα την αντιμετωπίσουμε με θέληση και υπομονή .

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους από ολόκληρη την Κεφαλονιά που μας βοηθούν και μας στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.

Τέλος απευθύνομαι στα παιδιά μας που αποτελούν την καρδιά του σωματείου μας , θέλουμε να τους υποσχεθούμε ότι θα ενισχύσουμε τις ακαδημίες μας, καλλιεργώντας τις αξίες της ομαδικότητας και της άμιλλας, αξίες που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή. Καλή αρχή και καλή αγωνιστική χρονιά!»