Ξεκίνησε το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ιονίων Νήσων (pics)

Κάτω από τον καυτό ήλιο του Αυγούστου άνοιξε αυλαία το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ιονίων Νήσων.

Το τουρνουά ξεκίνησε πρόπερσι στην Κέρκυρα, πέρυσι συνεχίστηκε στην Λευκάδα και φέτος έφτασε στην Κεφαλονιά και στο Θιάκι, ή μάλλον για να ακριβολογούμε στο Ληξούρι και στο Θιάκι.

Ετσι λοιπόν τις 4 το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις μικτές ομάδες των ΕΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Λευκάδας-Πρεβέζης και Ζακύνθου.

Το τουρνουά ξεκίνησε με την Κεφαλονίτικη ομάδα να αντιμετωπίζει τους Ζακυνθινούς. Τα έδωσαν όλα τα παιδιά μας και από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση τους. Το κλείσιμο του δεύτερου ημιχρόνου τους βρίσκει με 3-0. Ανέβηκαν στις κερκίδες και παρακολούθησαν τον επόμενο αγώνα. Διότι ο επόμενος αγώνας ανέδειξε την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στον τελικό.

Κατά τις 6.20 το απόγευμα η ΕΠΣ Κερκύρας μπαίνει στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Λευκάδας-Πρεβεζας. και ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο οι Πρεβεζολευκαδίτες καταφέρνουν 15 λεπτά πριν το τέλος του δεύτερου ημιχρόνου να σκοράρουν. Το ματς έληξε με 2-0 υπέρ της Λευκάδας-Πρέβεζας.

Αύριο το απόγευμα στο γήπεδο στην Ιθάκη ο τελικός ανάμεσα στην ΕΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης και της Λευκάδας-Πρεβεζας

Και τα δυό ματς παρακολούθησαν από την αρχή έως το τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής και φυσικά εκπρόσωποι των φιλοξενούμενων ΕΠΣ Ιονίων Νήσων (Κέρκυρας, Ζακύνθου, Πρεβέζης-Λευκάδας).

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όλων των ομάδων καθώς και στους προπονητές τους. Απολαύσαμε δυό εξαιρετικά παιχνίδια και αυτό αποδεικνύει ότι οι Επτανήσιοι ξέρουν από μπάλα….

Αριστέα Χαριτάτου

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr & www.lixouri.gr