Υπό πίεση βρίσκεται πάλι η πτέρυγα covid 19 του νοσοκομείου Αργοστολίου καθώς τρεις ακόμη συμπολίτες μας νοσηλεύονται εκεί από χθες, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νοσηλευόμενων σε 9. Την ίδια ώρα οι διαθέσιμες κλίνες της πτέρυγας είναι 11.
Ανάμεσα στους τρεις συμπολίτες μας που νοσηλεύονται από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες είναι και μία 45χρονη γυναίκα, η οποία μετέβη στο νοσοκομείο με συμπτώματα και διαγνώστηκε εκεί ως νέο κρούσμα του covid 19.
Προς το παρόν η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή δεν παύει ωστόσο να εμπνέει ανησυχία ο σταθερά αυξημένος αριθμός συμπολιτών μας που νοσηλεύονται.
Και αυτά τη στιγμή πού νέα θετικά κρούσματα εκδηλώνονται στην Ιθάκη όπως δήλωσε και και σήμερα στην εκπομπή των Galaxian στον Ionian Galaxy ο δήμαρχος κ Στανίτσας.
Σε δηλώσεις του πρωί ημερών ο εκτελών χρέη διοικητή του νοσοκομείου Αργοστολίου κ Παυλάτος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να απομονωθεί και νέος χώρος, ώστε να αυξηθούν οι κλίνες αν αυτό καταστεί αναγκαίο.

Πηγή: ekefalonia.gr

Προηγούμενο άρθρο“Ύμνος” από την “Καθημερινή” στο “Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου”: Ένα μουσείο “κιβωτός” για τον γλύπτη της Κεφαλονιάς-Στέγη για τα έργα του Γεράσιμου Σκλάβου
Επόμενο άρθροΟι Αθηναίοι αγνοούν εντελώς κυβέρνηση & λοιμωξιολόγους: Βγήκαν μαζικά για βόλτα – Έχασαν κάθε εμπιστοσύνη (φώτο)