ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟ

Η δημοσιογραφική θεραπαινίδα των «Μεγαρητών» ξεσάλωσε κατά της καθόδου του Γιώργου Τσιλιμιδού στις Δημοτικές εκλογές συνεργαζόμενος με τον Θεόφιλο.
Τα γνωστά «ο έτσι, ο γιουβέτσι, που κατεβαίνει με τον Μιχαλάτο, που σαν δεν ντρέπεται, και δεν μας ρώτησε, που θα του λέγαμε να μην, και τώρα θα δούμε…».
Αλήθεια τι ζόρι τραβάτε που κατεβαίνει ο Τσιλιμιδός;
Εσείς έχετε τόσες «βόμβες» υποψηφίους όσες δεν είχε ούτε ο Κουφοντινας. Έχετε ένα ψηφοδέλτιο «κανόνι», είσαστε γεμάτοι «βόμβες» και «βλήματα». Αφήστε βρε παιδιά τον Γιώργο.
Αλλά επειδή θέλω να σας βγάλω από την απορία θα σας πω γιατί κατεβαίνει ο Γιώργος αλλά θέλω να μείνει μεταξύ μας. Να, μου το εκμυστηρεύτηκε αλλά μου είπε να μην το διαδώσω. Το λέω σε εσάς εμπιστευτικά γιατί σας «πονάω».
Αρχικά δεν είχε σκοπό να ασχοληθεί αλλά εκεί που καθόταν ήρεμος-ήρεμος βγήκατε υβριστικά και προσβλητικά όπως μόνο εσείς ξέρετε να βρίζετε και να προσβάλετε στις 22-Μαίου-2015 και γράψατε στις δημοσιογραφικές σας «πατσαβούρες».
«Βγήκε ο Τσιλιμιδός το πολιτικό φάντασμα στο Αργοστόλι, που μυρίζει πολιτική φορμόλη και που εκκρεμούν για αυτόν μεγάλα οικονομικά ζητήματα…»
Τότε αποφάσισε να κατέβει.
Έκανε ένα μπανάκι, έβαλε ένα μπιτόνι ζηβανσί, να μην μυρίζει Φορμόλη στην ευαίσθητη μυτούλα σας. Και έρχεται να σας κόψει το όπου η ευαίσθητη μυτούλα σας εδράζεται.
(το γράφω «όμορφα» δεν γράφω «το κεφάλι» γιατί διαβάζουν και μικρά παιδιά)
Αναδημοσιευση από www.kefalonitis-onos.blogspot.com