3η ανοιχτή συνέλευση κατά των εξορύξεων στο Ιόνιο: Αποφασίστηκε παρέμβαση στο Περιφερειακό συμβούλιο (pics+video)

Η 3η ανοιχτή συνέλευση για τον συντονισμό των κινητοποιήσεων κατά των εξορύξεων στο Ιόνιο, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου. Ο Σταύρος Αντύπας αναφέρθηκε (ενημέρωση) για τις δράσεις μέχρι σήμερα,  ενώ αρκετοί που παραβρέθηκαν έκαναν αρκετές προτάσεις για την συνέχιση των δράσεων της Κίνησης Πολιτών.

Αναφέρθηκε ότι  την Κυριακή 7 Απριλίου στις 18: 30 στην ταβέρνα-καφέ “Τσιγκρής” στον Κάτω Κατελειό,  Ανοικτή Συνέλευση  κατά των εξορύξεων θα γίνει συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής για το “έγκλημα” που πλησιάζει. Όπως τόνισαν οι περισσότεροι θα πρέπει  να δυναμώνουμε τη φωνή μας, να συντονίσουμε τη δράση μας και συνεχίζουμε ν’ αγωνιζόμαστε.

Στη συνέλευση παραβρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Σ. Κουρής ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό των αποφάσεων για τις εξορύξεις στο Ιόνιο, τις αποφάσεις δηλαδή του Περιφερειακού Συμβουλίου.  Συζητήθηκε ωστόσο αν θα πρέπει να γίνει παρέμβαση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει στο Mytho  το επόμενο  Σαββατοκύριακο. Η θέση όλων ήταν θετική.

Αναδημοσιευση από www.kefalonianews.gr