9ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου στο Αργοστόλι (pics+video)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 9ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου. Μεγάλη συμμετοχή από ….τεσσάρων χρόνων μέχρι εξήντα. Λόγω των δυσκολιών της εποχής αλλά και των πολλαπλών δαπανών του αγώνα φέτος ο Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου είχε κόστος συμμετοχής 5 ευρώ για όσους επιθυμούσαν  να χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά. Υπήρξε σε ξεχωριστό πρόγραμμα οι παιδικοί αγώνες με παρουσία μαζορετών από την ART AND STYLE DANCE STUDIO) Συμμετείχαν 138 Αθλητές, Τα αποτελέσματα θα σταλούν από την οργανωτική επιτροπή πιστεύουμε σύντομα. Συμμετείχαν αθλητές και από τα Ιωάννινα.

Το “τρίο” της  οργανωτικής επιτροπής Διον. Φωκάς  Κατερίνα Φωκά και Ευαγγελία Σαμόλη έδωσαν τα πάντα για να πετύχει η διοργάνωση ενώ ο Σάκης Βούτος έδινε τις κατευθύνσεις στο πλήθος.

Επίσης, υπήρχε χορευτικό πρόγραμμα των παιδικών τμημάτων του εργαστηρίου χορού Pirouette, συμμετοχή  Capoeira από τον Παναγιώτη Αγάθο και την Ομάδα του και  Χορευτικό πρόγραμμα salsa του εργαστηρίου χορού Pirouette.

Τέλος έγιναν οι απονομές από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Δρακουλόγκωνα και τον Δήμαρχο κ. Αλ. Παρίση. με πολλά χειροκροτήματα ειδικά για τα μικρά παιδιά.

Θα λέγαμε ότι ήταν ένα όμορφο αθλητικό πανηγύρι με τα παιδιά που μπερδευόντουσαν μέσα στα πόδια μας, αλλά και τους μεγάλους που έδωσαν μάχες.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr