Αντιγράφουμε από το F/B της

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΦΗΜΙΑΣ…. Βρωμάει πτωμαΐνη και είναι  ανθρώπινη…. ( δεν αναφέρομαι στις εξαιρέσεις κ σαφώς δεν είναι  όλοι ίδιοι, για να προλάβω  σχόλια, σας παρακαλώ μείνετε  στην ουσία  του θέματος  κ όχι  στον φορτισμένα συναισθηματικά λόγο μου)
Νόμιζα θα είχα μια όμορφη  “σκύλο”- βόλτα στο χωριό μου…. Ξαφνικά  ο Βεζούβιος με τράβηξε επίμονα  προς μια κατεύθυνση…. δεν ήξερα τον

λόγο, γύρισα το κεφάλι μου  και αμέσως κατάλαβα….

Ήθελε να σώσει  την μια γάτα… δεν προλάβαμε δυστυχώς…. αρχικά είπα να μη σκεφτώ  άσχημα, απλά να καθησυχάσω τον εαυτό μου λέγοντάς του  “ατύχημα”….. (ήμουν σίγουρη ότι  δεν ήταν)! Λίγα μέτρα παρακάτω ακριβώς  το ίδιο  σκηνικό με τις ίδιες σκηνοθετημένες κινήσεις…. δεν άντεξα  κ ξέσπασα….. όμως δεν αλλάζει  κάτι,  συνεχίσαμε την βόλτα μας, γρήγορα προς  την πολιτισμένη κ καθαρή παραλία, (φύγαμε αμέσως απ τα πίσω στενά) που μόνο αυτή μας ενδιαφέρει να φαίνεται καθαρή… όλη η “σκατίλα” των δίποδων ανθρωποειδών  μας αφήνει αδιάφορους…. Γι αυτό  έλα κόσμε  στο τόσο φιλόξενο  χωριό μας που τόσο αγαπάμε τα τετράποδα  και άφηνε τα λεφτάκια σου για να αγοράσουμε την  επόμενη φορά  καλύτερα δηλητήρια καθώς  και μαγικές σκόνες να γίνεται η δουλειά μας αμέσως αόρατη…. να εξαφανίζονται  όλα πριν ακόμα  προλάβουν να μυρίσουν….. δεν έχω άλλα λόγια να περιγράψω  την αηδία και την απογοήτευσή μου”