Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης  Κεφαλονιά: Νησί για όλους και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέξανδρος Παντελειός.

Ο κος Παντελειός έκανε μια μικρή αναδρομή στην χθεσινή μέρα, τονίζοντας πόσο γεμάτη ήταν με debate, προεκλογική εκδήλωση και ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος καθώς τα μηνύματα που λαμβάνουν καθημερινά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και ο κόσμος που παρευρέθη στην προεκλογική τους ομιλία ήταν πολύς.

«Έχουμε κάνει αισθητή την παρουσία μας και οι θέσεις μας είναι γνωστές. Θέλουμε να είμαστε και είμαστε σε επαφή με τον κόσμο για να ακούμε τις απόψεις όλων» ανέφερε και συνέχισε με τον τρόπο που θα ήθελαν να διαχειριστούν τον δήμο σε περίπτωση που τουε επιλέξει ο κόσμος. Μίλησε για διαφάνεια  σε ότι γίνεται για να μπορεί και ο κόσμος να ξέρει τι γίνεται. Θέλουν να εισαγάγουν έναν καινοτόμο τρόπο διοίκησης μέσω της τεχνολογίας, που όμως δεν θα μένει εκεί καθώς ο κόσμος θα έχει και την εναλλακτική του τηλεφώνου για να αναφέρει το όποιο πρόβλημα.

Η παράταξη εδώ και καιρό έχει επισκεφθεί περιοχές και σε κάθε περιοχή τα προβλήματα και ιδίως της καθημερινότητας είναι σχεδόν ίδια. Τα χωριά είναι αφημένα στο έλεος τους και κανείς δεν ξέρει ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες .

Ο υποψήφιος επισήμανε ότι όλη η παράταξη είναι κατά των εξορύξεων 100% και ανέφερε άλλα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα όπως υγεία, παιδεία, υποδομές. Αναφέρθηκε στο αρχαιολογικό μουσείο, στον τουρισμό, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Τέλος, τόνισε ότι έως εδώ έχουν φθάσει με τις δυνάμεις τους και την μεγάλη αγκαλιά του κόσμου καθώς όπως είπε : «όταν ο κόσμος βλέπει κάτι που αξίζει το αγκαλιάζει». Η παράταξη ζητάει την στήριξη του κόσμου ώστε να βρίσκονται και την επόμενη Κυριακή στις κάλπες.

Αναδημοσιευση από www.965.gr

Προηγούμενο άρθρο“Αν θα έρθει στα χέρια των πολλών και όχι των λίγων ο πλούτος της περιοχής μας”
Επόμενο άρθροΑλέξανδρος Παρίσης: Ο κόσμος ξέρει τι μπορώ να προσφέρω